Fare Groove II

5:03

Afrofusiongroove

9.00   823 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Jep... Tässä on vähän jotain samanlaista kuin jossain santanan tuotannossa... En tiiää... Mut loistavaa... Kaikennäkköisiä soittimia olette tähän saanut aikaseksi! Huilu tuolla kolmannen minuutin loppupuolella on mahtava... Tulee vähän intiaani olo... Loistavaa!
0   +1 +2
 
9
dasx 28.12.2006
Heh, hieman on sellaista Fela Kuti & Africa 70 -henkistä groovea ilmassa, tosin huomattavasti tiivistetymmässä muodossa. Aivan sellaista totaalista drivea tässä ei onnistuta saavuttamaan, mutta yritys on hyvä. Helvetin hyvä! Jos vain ois kokonainen bändi tässä, niin näistähän tulis tosi kovia 20-minuuttisia jamituksia. Hyvää kamaa näinkin!
0   +1 +2
 
7
loudjazz 19.02.2006
Vähän kylmäksi jää "grooven" nimeä kantaen.
Ideoita kyllä tuntuu tässäkin olevan muttei niistä saada kiinni.
(tai olen vain ääliö)
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 04.08.2005
On kyllä hyvä groove kuten nimikin lupaa. Rumpusoundit ovat kellaritasoisen tuhnuiset, basari on turhan tömps, virvelisoundi sen sijaan on varsin oiva vaikka siinäkin saisi olla enemmän ytyä. Synat eivät tunnu olevan ihan samassa vireessä muiden kanssa. Oiva progeileva synasoolo lämmittää. Soundikin on varsin loistava.

Puolen minuutin kohdalla siirrytään oivasti keräämään vauhtia uudestaan. Hienoa progejamittelua joka tosin menee ajoittain, hyvin progesti sinänsä, vähän pointittomaksi haahuiluksi. Mutta sen on kai tarkoituskin olla pelin henkenä. Minulle jäi joka tapauksessa sellainen fiilis että tässä olisi kaiken hyvän gruuvailun lisäksi voinut olla jonkinlainen synankin. Mutta varsin piristävää ja lupaavaa tavaraa silti!
0   +1 +2
 
spiralake 19.07.2005
Eihä siel ny sellasia :)
0   +1 +2
 
luoja 19.07.2005
Onko tuolla taustalla sample santanan soul sacrfisesta, siitä woodstock versiosta, jotenkin samanlainen groovevain.
Tämä on helvetin mielenkiintoinen ja hyvä omassa outoudessaan :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat