Zombies Partying

Her Wickedness | 24.06.2007 | Experimental
4:21

Tää on ihan tylsä ja huono.

8.00   642 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
hävettää 05.08.2007
Edelleen tää siun tyylis pelottaa minua.. tuo on jännää miten lausut englannin nii jotenkin aidon amerikkalaisen kuuloisesti. Kun biisin aiheena on zombit nii tunnelma sopii siihen kyllä loistavasti..
0   +1 +2
 
trikrank 19.07.2007
Tulipas taas hämmentävän outo olo, kuten aikaisemminkin kun olen HW:n kappaleita eksynyt kuulemaan. Ihan positiivisella tavalla omituista tavaraa. Aiheeseen sopiva, jotenkin multainen ja mutainen tunnelma tästä välittyy.
Pidän tyylistäsi tehdä jotenkin kovin vaivattoman oloisesti painostavia ja hypnoottisia kappaleita. Tylsä tämä on hyvällä tavalla, muttei huono.

Kuten accent sanoi tuossa ylempänä, tuo bassorouhinta olisi voitu nostaa hieman lähemmäs kutittelemaan korvia, hyvältä kun kerran kuulostaa. Nyt kun mietin mitä muuta tuolta sopasta löytyy, ei oikeastaan tule paljon mitään vastaan ja yllätyn. On lahjakkuutta kyetä tekemään näinkin tunnelmallinen ja vangitseva kappale hyvin vähillä elementeillä.

Yhyy-osio: Jotain vaihtelevuutta tai rakentuvuutta olisi toivonut lisää loppua kohden. Tekisi tosin taas itkeä myös risaisuuden ja likaisen äänimaailman / mäiskeen puutteesta, koska en osaa elää sovussa "puhtaiden" äänien kanssa, vaan ajan niiden yli...

...mutta sittenhän tämä ei enää olisi zombien juhla, duh.
0   +1 +2
 
8
accent 24.06.2007
Zombie-aiheista ei muuten kovin usein tehdäkään tämän tyylisiä kappaleita! Jännä jatkuva bassomurina taustalla - olisi voinut tuoda sitä paremmin kuuluviin, se on tiukka. Basari on liian kumea omiin korviini ja laulu voisi kuulua vähän kovemminkin paikoin mutta muuten tällainen vähän rauhallisempi zombeilu toimii. Aika tekno tällä kertaa, hyvähyvä! :D ...vaikka olisi voinut - zombieteemasta huolimatta - jotain energisempää johonkin kohtaan kehittää.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat