Pretty Wife

4:23

Kärjistettyä vaimoangstia.

8.00   532 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
accent 06.02.2008
Onpas tosi brittiläisen kuuloinen "fuck you" -huuto. Viihdyttävää. Tällä kertaa tykkäsin joissain kohti enemmän taustoista kuin laulusta, laulun volyyminvaihtelut hätkäyttivät tyhmästi eikä siinä nyt tuntunut olevan sitä parasta ulosantiasi. Mutta että tota... ruNpu! Hyvä! Synat! Hyvät! Bassot ynnä muut pörinät kans mukavat joskin niitä toivoisi kuulevansa selkeämminkin. No joo, sit taas menis miksauksellisesti vaikeemmaks mutta kuitenkin. Mutta yleisesti ottaen: tykkään tästä tyylistä. Ei huono.
0   +1 +2
 
Haava 06.02.2008
Tää olisi ihan hyvä, jos tätä ei olisi tehnyt tyttä. Tytöt eivät osaa trhdä musiikkia. Eikä niitä saisi päästää 10 metriä lähemmän tietokoneita.

Jos tämän biisin olisi tehnyt poika, niin tuo häiriintynyt rytmi jota vokaalit sotkevat entisestään olisi ollut todella hieno. Tuo tumman psykedeelinen vonkuileva sandi olisi taatusti ollut jonkun karskin uroksen tekemänä mahtava! Myös tuo kun sanoituksessa puhutaan pyykkäyksestä olisi jonkun miehen luomuksena mahtava, nyt se jää pakostakin vähän vaisuksi.

Eli siis miehen tekeleenä tämä olisi saanut selvän ysin etenkin noiden bassojen ja sotkousen unimaiset rytminsä ansiosta, mutta nyt saat tyytyä seiskaan.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat