Hell On Heels

Her Wickedness | 10.03.2006 | Experimental
3:37

To those who crossed Her Wickedness.

8.63   1628 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
JM 14.08.2006
Tässä on sellasta hämärää tunnelmaa mikä iskee. Itse biisiin minulla oisi päässä myös säröisempi näkemys, mutta tietty tämä näinkin menee. Siis jotain särösaundia lisää.. hmm.. Mikähän tässä nyt on kun tulee niin mietiskelevä olo tästä musasta. Joku sellanen tunnelma tässä on, en tiedä pitäisikö pureutua lyriikoihin paremmin vai miten se avautuisi, mutta joka tapauksessa se vaikutti. Jättää hämmentyneen olon tämä biisi, hienoa.
0   +1 +2
 
9
Rapsi 10.08.2006
Vähä poikkee mun musamausta mutta biisi alko kivasti noilla lässytyksillä vaikken ymmärrä mitä ne tarkottaa. tykkään noista lähes sekoovista melodioista jokka oot kyllä saanu hyvi toimimaa yhessä. voin sanoo et ei iha heti tuu mielee bändiä tai artistia joka kuulostais tältä.
0   +1 +2
 
Ceekayed 12.07.2006
Veisunne on kuin harvinaisen vihainen mutta hampaaton käärme - ilkeä mutta ei sinällään vaarallinen. Kaikki tässä huutaa lisää munaa.
Suosittelen kokeilemaan seuraavaa ohjeistusta jota jakelen nykyään aika auliisti ympäriinsä: cut the crap and distort the shit out of it.

Tuhlasitko aikaasi tätä lukiessasi? Ehdottomasti.
0   +1 +2
 
8
AquaSonic 21.03.2006
Kaikessa karkeudessaan tässä biisissä on särmää. Terävä bassokuvio breakbeat-kompilla tuettuna, konekitaraa, nippu erinäisiä efektejä ja vahvasti 80-luvulta imettyjä vaikutteita tekevät biisistä omalla tavallaan kiehtovan. Her Wickednessin ääni ei ehkä ole kaikkein tyylikkäin lauluääni eikä välttämättä aina osu nuottiin, mutta spiikeissä ja kähinöissä se pääsee elementtiinsä.
0   +1 +2
 
9
Modnar 14.03.2006
Taas tätä tuttua ja turvallista hypnoottista äänimeteliä mukavalla laulannalla varustettuna. Itse asiassa todella hieno teos. Äänien ja laulujen hetkittäinen päällekkäisyys luo kaoottista fiilistä. Tämä on aivan omanlaistaan, ihan kuin nuo aiemmatkin teokset. Tässä on se jokin jänskä viehätysvoima. Erikoiset sävellykset, lauluääni ja sen käyttö. Pidän kovasti.
0   +1 +2
 
8
Stocco 11.03.2006
Joo munki mielestä tää on kevyempi otteltaan kuin se aikasempi versio. Alkukin on tosi keveä. Siis tuo eka lausahduksesi. Se on ihan suoraa puhetta. Ei oo mitään seksivonkunaa siinä eikä muutakaan efektointia. Sinänsä jännä alku kun tulee ihan puun takaa ja alkaa heti mitään kyselemättä. Tuossa aikaisemmassa kommentissani kiteytyy mielipiteeni tästä. Sitä aikasempaa on kivempi kuunnella. Kuten olet itsekin sanonut niin oamt kompit on parempi. Jos joku ukko tulee sanoo et tee suoraa komppia ni ei tartte tehä mut nyt teit eikä tää paremmalta kuulosta. Ainakin minun mielestä se edellinen drum'n'bassahtava setti oli kivempaa. Siihen verrattuna tämä meni vituiksi siis.

Siinä on sitä kivaa snarelätkintää joka tuo sopivasti energiaa kappaleesen. Mähän tunnetusti pidän energiasta ja nyt tää uus miksaus ja kompittelu on vähän ponnetonta. Kuitenkin aika hienovaraisia muutoksiahan tässä on ja aikalailla kärjistän mielipidettäni, että näitä voi edes erotella toisistaan.

Joo o. Haluun kuunnella sitä aikasempaa, mut onneks mul onki se koneella :)
0   +1 +2
 
8
Stocco 10.03.2006
eih. vituiks män. aikasempi kompittelu oli parempaa...
0   +1 +2
 
8
accent 10.03.2006
Kuulin juttua et löytyis uutta matskua :)

Tutunkuuloista saundia tarjotaan väsyneille korvilleni. Ainakin vokaalit on sitä perinteistä Her Wickednessiä, ja hyvä niin. Vähän turhan ohuen kuuloista taustan osalta. Bassoa olisi voinut päästää enempi ilmoille, tuolta taustalta rutkuttamasta. Sihinöitä ja suhinoita taas on käytetty ihan mukavan kuuloisesti. Yleis"ilmeeltään" vähän tasapaksu kappale, vaikka kyllähän tästä sellainen fiilis tulee, että Her Wickednessille ei vittuilla!
0   +1 +2
 
9
LauriT 10.03.2006
Uutta materiaalia... Mmm. Tällä kertaa näyttää olevan bassot hieman hukassa - yleisvaikutelma on siis jotenkin hyvin kevyt ja rapea. Tutut FM-henkiset synavinkunat näyttävät olevan jälleen taustalla. Musiikillisesti tämä on sitä hieman helpommin lähestyttävämpää Her Wickednessiä. Vokaaleissa on myös vaihteeksi käytetty hieman korkeampiakin rekistereitä kahden ja puolen minsan paikkeilla, mikä on ihan mukavaa vaihtelua tuolle tutulle naismörinälle. Biisin nimi on muuten tuttu yhdestä Jenna Jamesonin lesbopornoleffasta. Lieneekö tämä tietoinen ratkaisu artistilta? 8-)
0   +1 +2