Real Love

Heidi Koivunoro | 12.04.2008 | Pop
5:05
8.33   4410 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Gotton Noo 17.05.2008
Laadukkaan ja mukavan kuuloista. Kertosäkeeseen kaipaisin vain kovempia rumpuja. Jotain 80-luvun balladi snareilua yms. Mukavan jammaavat kitarat ja yleissoundi. Kertosäe kyllä kuten sanoin jo kaipaisi tukevuutta: rummut, ehkä taustalaulajia, joku syntikka ( ei syntikkaa pakosti ), efektejä.
0   +1 +2
 
Praelude 20.05.2008
Todella ammattimaisen kuuloista tekoa. Soitto ja soundit eivät jätä mitää huomauttamisen varaa. Solistikin hallitsee laulamisen hienosti. Välillä hän mielestäni artikuloi vähän liiankin huolellisesti. Ainoa miinus tulee harmillisesti kerrosta. "That ain't real love beibeeeeeeeh..." kuulostaa aika lattealta, varsinkin kun säkeistöissä rakennetaan paljon vahvempia odotuksia.
0   +1 +2
 
Timo JM 12.04.2008
Tässä biisissä on joku piilevä koukku. Oikeastaan mikään ei jää mitenkään erityisesti soimaan päähän mutta joku outo veto tässä silti on. Kivaa riffittelyä ja laulu toimii yhtä vakuuttavasti kuin ennenkin.

Ei keksi oikein mitään erityistä sanottavaa kun kaikki on niin mallikkaasti kohdillaan. Miksauksen yleissävy on ehkä aavistuksen ohut omaan makuuni mutta yleisesti ottaen toimii komeasti. Hyvä!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat