Pidä se paikoillaan

3:06

Rikhard Black ampuu lisää ahdistavaa pörinää.

8.50   1958 kuuntelua

Kappaleen sanat

pidä se paikoillaan
älä päästä liikkumaan
pimeästä nurkasta
tiedät mitä tarkoitan

ja tässä huoneessa
ei kaikkea voi nähdä
ainoastaan tuntea
energiaa kuunnella

häivy pois
häivy pois
häivy pois
sinä saastainen mieli

jonka kieli
nuolee mun korvaa
saa kylmät väreet
alan palella

pakkasta kymmenen
ja alasti ulkona
vetää mua kalusta
nyt mä palan halusta

c: niin, tuo nainen nyt tanssii taas
mielenkiintoinen hymy huulillaan
en pysty mä lupaamaan
siis pidä se paikoillaan

häivy pois
häivy pois
häivy pois
sinä saastainen mieli

c: niin, tuo nainen...

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
jjlightning 26.02.2007
Joo Kake Röyh...ja olihan siellä muutakin. Kokonaisuttaa sen verran arvioin, että biisien rakenteet toistuvat, alkaa kuulostaa yhdeltä biisiltä mitä alemmas tullaan sivulla.
0   +1 +2
 
8
raaka-Ana 28.12.2005
Joo..Donkkarit ja Apulanta maistuu tässä tekeleessä eniten.Biisissä on makee riffi,joka hypnotisoi kuuliansa....Toisin kuin vokaaliosuudet...kuulostaa aik'Ahola,Ylppö/Alanko osastolta.On vaikea olla omaperäinen edellä mainittujen jälkeen.
Tää on ilmeisesti demoasteella vielä??Soundipolitiikka ei ihan vakuuttanut mua vielä näillä säädöillä.
Mutta tummanpuhuva synkkyys kiehtoo jollain kummalla tavalla.Tällä materiaalilla ei vissiin ole tarkoituskaan kutitella laajempia massoja.
Lyriikat on mun korvaan tekotaiteellista blaa,blaata....Sanat on hyvä tarkistuttaa itseään viisaammalla taholla ennen äänitystä.Mutta kyllä tää toimii jollain tasolla.Olen paljon paskempaakin todistanut.
0   +1 +2
 
Furry 28.12.2005
Indie? En ole kuullutkaan, muuta kuin juuri äsken kommentirinkiin tuli semmonen iskelmäballadi, joka oli olevinaan indie. En arvostele, koska olen ihan sekaisin.
0   +1 +2
 
8
shorej 27.12.2005
Biisin aloitus on hyvä. Peruselementit ovat hyvin kohdallaan, äänenlaatua voisi vielä vähän parantaa.
0   +1 +2
 
tapioakseli. 26.12.2005
Mikä tästä tekee indietä? Aika perusrockiahan tässä on? Säkeistö on hyvä. Kertosäe on hyvä. Kuten kitaravenytykset 1.40. C- osa yleensäkin mielenkiintoisin pala biisiä. Kun palataan kertosäkeeseen ilman kummempia kikkoja on homma vähän menetetty, keksikää ihmeessä 2.00 jälkeen jotain herättävää biisiin!
0   +1 +2
 
Kalaforn 26.12.2005
Jaa-a... huono äänenlaatu... mutta sinun sanojasi lainaten, eivät ne saundit ole pääasia vain biisi... olen eri mieltä, tämä ei iske näin oikein ollenkaan. Hmm, tahallaan tehtyä? Enpä usko. Noh, hienot riffit kyllä ja laulunkin erottaa, eli ei siinä sitte mitää vikaa ole.
0   +1 +2
 
Coach 25.12.2005
Mikäs saundeissa? Hyvältähän tämä sikäli kuulosti. Ei kuitenkaan mitenkään hirveästi sytyttänyt tämä kappale, mutta tämä on sellaista mitä on ihan mukava kuunnella jos kohdalle sattuu. Eli jos tulisi radiosta, antaisin tulla mutten jäisi isommin kaipaamaan. Hyvin tehtyä musiikkia.
0   +1 +2
 
8
SirKeke 25.12.2005
Vähintäänkin kohtuullista kuunneltavaahan tämä oli vaikka vierastankin hieman tota indie-sanaa. Jotakin Neljä ruusua-maista tässä oli. En osaa syvemmin pureutua asiaan mutta se kai pääasia on että kuulostaa hyvältä....
0   +1 +2
 
9
Juise6-0 24.12.2005
Aika jees. Erikoinen KaukoRoyhkä-tribuutti vetäämuakalusta :) Soundithan on aika jees, rakennekin toimii. Vetelettekö livenä? Itellä ois genren nurkilla 2 bändiä: Urpo&Anakonda www.urpojaanakonda.com) ja Virasto www.virasto.fi), tsekkaa jos ehit oisko yhteiskeikautuskela mahdollist?
Ainii mut biisistä, osaavaa kamaa. Tekstikään ei o lainkaan paska mut vähän omemmillekin kielikuville vois uskaltautua.
0   +1 +2
 
8
JM 23.12.2005
Hyviä sanoja, muutenkin laulu on miellyttävää kuunneltavaa..Muutamissa kohtaa hieman tuntuu että en tiedä mistä tässä biisissä on kyse. Niinhän se voi olla, mutta hyvältä tämä kuullostaa. Kuitenkin joku viimeinen isku puuttuu.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta