Into the fire

Hatestream | 29.06.2006 | Death Metal
3:49

'Hate Squared' -demon avausraita
Nopeaa/keskitempoista metallia

8.50   1814 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=214549
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Duality 15.10.2007
Kappale toimi kokonaisuudessaan hyvin. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että nuo melodiset riffittelyt sortuvat turhaan tyypillisyyteen, ja näiden "Hate Squad" -demon kappaleiden vahvuus löytyykin tymäkässä thrashriffittelyssä, sen tunnutte osaavat lähestulkoon täydellisesti. Asennettakin löytyy ja kyllähän tästä eräs henkilökohtainen suosikkibändini Amoral vääjäämättä tulee mieleen. Arvostelen tämän kappaleen yhdeksikköön, sillä mielestäni tämä oli koko demon paras raita. Tätä lisää hieman täyteläisemmillä saundeilla ja rohkeammalla (sanoisinko sittenkin röyhkeämmällä) asenteella, ja seuraava läpyskä tappaa satavarmasti.
0   +1 +2
 
7
Ahermanni 27.11.2006
soolo pelastaa aika paljon.
0   +1 +2
 
7
Tuikka 11.09.2006
Ehkä vähän laiskan oloinen biisi.. Mutta hyvää riffittelyä oli! Laulu oli jotenkin omituisen kuuloinen, kannattaa panostaa kunnon huudon harjoitteluun. Hieman käy ehkä tylsäksi, tässä ei kauheasti tapahtunut. Soolon alla oli hyvä rauhallinen melodia, se toi vähän elävyyttä biisin rakenteeseen. Tempo taisi hieman kiihtyä loppua kohden, saattaisi jopa toimia paremmin hieman nopeammalla temmolla.. Ihan hyvä, perustason vetäisy!
0   +1 +2
 
9
K-E 03.07.2006
Avausriffi on hieman liian pirteä minun makuuni, mutta sen jälkeen pistetään onneksi hieman synkempi vaihde silmään. Aluksi tuntui siltä, että vokaaleissa saisi olla hieman aggressiivisempi ote, mutta helvetin hyvinhän homma loppujen lopuksi hoituu. Eipä tämä nyt niin "nopeaa tykitystä" ole; välillä mennään thrash-kompilla, mutta kyllä tässä tuota keskitempoiluakin on aikalailla.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta