Jack Montana - Intro

Harri Karppinen | 30.09.2005 | Soundtrack
1:44

Musiikkia elokuvasta Jack Montana. Sisältää myös ennenkuulematonta materiaalia.

Jack Montana: http://hmcindie.pp.fi

9.00   1324 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=158855
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Streamkid 02.12.2006
Tää oli vähän samanlainen kuin toi "Viilto" ja myös varsin onnistunut. Oli kivasti vaihtelua ja taas tosi hyvät, vahvat soundit. Se loppupuolen lykäseksi jäänyt poljento ois saattanu kasvaa vaikka suuremmaksikin, mutten tiedä sitten miten tää toimii sen itse elokuvan kanssa.
0   +1 +2
 
10
Sinisyys 21.12.2005
Tosi hauska kyllä löytää mikseristä soundtrack musiikkia, sitä ei koskaan voi olla liikaa! Tää on kaiken lisäksi tosi hyvin tehtyä. Tunnelma on tosi vahva ja pitää otteessaan hyvin, voin kuvitella, että toimii hienosti elokuvan taustalla. Hienoja ideoita ja toteutus toimii myös tosi hyvin, ainakin mun mielestä.
0   +1 +2
 
9
Michikawa 06.10.2005
Tyylikästä soundtrack-tunnelmointia. Soundit ovat laadukkaat ja niitä käytetään tyylikkäästi. Tunnelma on jännittynyt ja purkautuu välillä tyylikkäästi uhkaaviksi elementeiksi. Sävellys on ammattilaatuinen ja kuulijan otteessaan pitävä. Voin hyvin kuvitella, että tämä toimii visuaalisen elementin kanssa todella hyvin! Pituutta olisi saanut olla lisää, mutta toisaalta sen pituus on varmasti sidonnainen itse elokuvalliseen materiaaliin.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat