Braincoded

Harmony Found | 24.09.2005 | --
4:57

Ensimmäinen biisu mikä tehtiin yhdessä Robbyn kans. Lähdettiin ajatuksella että tehdään rauhallinen "Chill out" biisi. Ja kyllä mielestäni biisi toimii varsinkin kun haluaa esim. netti surffailun lomassa jotain helppoa kuunneltavaa.. Itse tykäistyin muutaman kuuntelu kerran jälkeen biisin toka riffiin joka on hiukan Chili Peppers henkinen..

7.00   387 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

7
Klasu 20.12.2005
Ihan samat asiat tuli mieleen kuin tuossa edellisessä kommentissa, eli tähän olisi kaivannut lisämausteita. Ja tuo clap mikä alkaa tuossa 1:30 jälkeen tulee liian kovaa ja kuulostaa muutenki siltä ettei se "kuulu samaan settiin" muitten rumpujen kanssa, kuulostaa irralliselta. Lisäksi tuo kohta 3:50 jälkeen kun palataan alun kitarariffiin jättä vähän tyhjän päälle, sinne varsinkin olis mun mielestä tarvittu jotain lisää.

Puhe samplet on hienot.

En nyt siis tarkoita että tästäs pitäis tehdä hillitöntä efekti- & ruuvauskikkailua koko biisistä, ei se tässä selkeästi ole tarkoituksenakaan, mutta jotain lisämateriaalia - stringerjä, pädejä, sweeppejä, pehmeitä arpeggioita yms - suosittelisin. Tällasenaan tästä tuli "ihan kiva" fiilis, eli ei huono missään nimessä mutta tuskin kiinnittäis huomiotakaan sen kummemmin.
0   +1 +2
 
trick_sky 20.12.2005
hyvä biisi. hienosti käytetty efektejä kitaraan + hyvät konerummut. ehkä stringejä ja padejä ois kaivannu enempi. clappi pisti hiukan korvaan.
0   +1 +2