Katse maahan vajoaa

HARMA | 19.03.2006 | Rock
3:13

Tää biisi on aika erikoinen virsi Harmalta. Itselleni tulee hitusen mieleen teräsbetoni. Riffi tässä biisissä on aika onnistunut. riffissä olisi voinut olla rouheempi soundi

8.07   3192 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Anskuli89 30.09.2008
mahtavaa lisää tälläästä :)
0   +1 +2
 
7
Rock'n'roll star 20.09.2006
Tästä tulee kyllä vahvasti mieleen Yön alkupään tuotanto! Suomi punkkia, ei oikein itelleni lähde. Noi synat ei oikein lähde. Biisi olis ehdottomasti päässy oikeuksiinsa kunnon studiossa. Nyt vaan kaikille bändiläisille mikrofonit eteen ja harjottelemaan taustalaulua!!
0   +1 +2
 
ivan 05.04.2006
Ihan hyvää suomirokkia. Tämmösistä saa välillä oikein hyvät fiilikset. Mulle kuitenkin (ku en tän genren kuluttaja oo) nää menee semmosena mukavaa fiilistä tuottavana "sillon tällön matskuna". En osaa sanoo oikein mitään kehittävää mutta sen verran kylläkin että tykkäsin biisistä ja oli oikein tarttuva jopa.
0   +1 +2
 
4
ei vittu mitä paskaa tekee pahaa korville laulaja vois mennä laulaa johonki vitun ruotsalaiseen sankarihevibändiin siis täyttä paskaaa!!!!!!!!!!"!!!!!
0   +1 +2
 
10
Roudantuoja 26.03.2006
Kerrassaan tyylikästä. Vaikka tämäntyylinen musiikki jää vähemmälle kuuntelulle yleensä niin kaikki biisit lähtevät tehokuunteluun kovalevylle. Saundipolitiikka on sopivan raaka, ei ylituotettu. Ja plussat sielukkaasta vokalisoinnista. Soitto kulkee mallikkaasti. Mahtavaa.
0   +1 +2
 
8
Saakel| 21.03.2006
ei huono biisi! En ole kuitenkaan ihan Rockin parhaita ystäviä. tarttuvaa tavaraa. En ossaa paljoa tästä kirjottaa.. Ihan kivat soundit :) omalle genrelle erittäin toimivaa!
0   +1 +2
 
8
fighter 21.03.2006
Alku lähti liikkeelle ihan maukkaalla riffillä... Kertsiä vois kehittää vähän nostamalla sitä hiukan irti muusta biisistä.
0   +1 +2
 
6
0201222 21.03.2006
Tulee mieleen ajat jolloin siskot soitti vieresessä huoneessa dingoa - kovaa. Sama henki leijuu tässä biisissä: melodisuus, vaappuva laulu, avarakatseiset(?) sanat, menevä kertsi. Deja vu! Pisteitä rohkeista sovitus/rytmi-ratkaisuista, soundit aika lähellä dingon ja yön soundeja joskus silloin muinnoin. Tää melodinen kasarihenkinen suomirock on mun korviin niin mennyttä juttua, että se ei vaan kuulosta hyvältä. Mutta suomessa on aina niitä jotka innostuu tästä mitä te teette.
0   +1 +2
 
8
SHORTY RECORDS 20.03.2006
biisissä hyvä "punk" meininki ja muutenkin ihan hyvä =D
0   +1 +2
 
sazy 20.03.2006
Yleiskuva oli ihan ok, tämmöistä perinteistä katurokkia.

Laulu on veretty ainakin asenteella, tosin paikotellen laulun tarkkuus on aika heikkoa. Mut semmoiset jutut korvaa meininki.
Kannattais kiinnittää enempi huamiota tohon sanojen rytmitykseen ja sävelten myätäilyyn.
Olisin ehkä toivonu tohon kertsiin jotain taustalauluakin, nykyisellään kertsi uppoaa hiukan a-osien tasolle. Ja kuitenki pändi on täynnä miähiä, joilta varmasti löytyy lauluääntä.

Soitto on varmasti verettyä, piäniä tarkkuus viboja löytyy, mut eihän tämän tyylisen musan piräkkää kuulostaa liian tarkalta.
Erityisesti tykkään tosta introsta, siinä on hiton hyvä meininki.
Intron jälkeen alkava a-osa saisi olla hiukan rauhallisempi soitannallisesti, jotta nyanssivaihtelut olisivat suuremmat. Ja täten piisin kuuntelu helpottuu ja miälenkiinto jaksaa pysyä loppuun asti.

Syntikan soitto on ihan ok, soundi on ehkä vähän..miten sen ny sanoisi..eri maailmasta ku muu piisi (?) tai jotai.. jotenki toi strings-soundi ei oo paras mahollinen vaihtoehto.
Mut kivasti tuala b-osan takana syna löytää oman paikkansa, soundin hiomista hiukan nii johan kuulostaa hyvältä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta