Hetki

HARMA | 11.02.2009 | Pop
4:34

Hetki on slovari biisi. Tää on tätä Harman siirappi osastoa....niin, pitäähän näitäkin olla...

7.75   1278 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Alexiv 22.01.2010
-rinkikommentti-
Lauluja vois kyllä "hieman" hioa, menee vähän miten sattuu ;)
Biisinä kuulostaa aika perushutulta.
Soundipuoltakin vois vähän rukata, vähän meinaa ainaki kitarat olla puuroa.
Kertsi kyllä iskee kivasti nyt kun sitä tarpeeks kuuntelee :)
Loppujen lopuks "ihan ok" (sori) biisi, mut vaatii vähän työtä vielä. Ideaa selvästi löytyy, eikä oo tarkotus mollata.
0   +1 +2
 
argon 22.01.2010
Totta, hitureille on aina paikkansa kun keikalla yleisö väsähtää jos mennään liian innokkaasti riekkuen läpi keikan. Vaikkakin, eihän tämä ihan tyylipuhdas hituri ole kun loivaa säröä kuitenkin muistetaan polkaista jo aika aikaisessa vaihessa biisiä. Kaunis biisi, jossa soitto kulkee mukavasti ja laulukin pääpiirteissään - joitain himppusia pinnistelykohtia oli tuossa matkan varrella korkeampien nuottien kanssa, mutta ei mitään vakavampaa.
0   +1 +2
 
7
Piru Kange 22.01.2010
Teksti alkaa aika karmivasti... hetki/satumaa-retki. Noh, onneksi meininki paranee heti sen jälkeen.

Laulu on tässä aika mielenkiintoinen. Teknisesti laulajaa ei voi minään kultakurkkuna pitää, mutta minusta melkein tällainen vähän rosoisempi meininki sopii jopa tähän. Se tuo tähän ns. "munaa".

Kappale itsessään menee minusta aika lähelle Uniklubi-osastoa, mikä ei välttämättä ole ihan paras juttu. Toisaalta, kuten ymmärsin esittelystä, tämän on tarkoituskin olla hieman laskelmoidusti toteutettu slovari-siirappi-kappale, jolla kosiskellaan yleisöä. Sellaisena tämä on varmasti erittäin toimiva, ja on siinä mielessä onnistunut.

Ei minusta niin onnistunut kappale, kuin Kivisydän.
0   +1 +2
 
Snacke 22.01.2010
hyvä että joku uskaltaa tehä muuta ku "mä tapan sut perkele" osastoa. laulajalla menee vähän neumanniks välillä mut pointsit siitä ettei oo mitää spermotunea käytetty.
0   +1 +2
 
Ilakoiva Peku 21.01.2010
Vaikka itse soitankin suomirokkia soittavassa orkesterissa, en silti kyseisestä tyylistä silti erityisemmin pidä. Kappaleessa oli paljon hyviä laulumelodioita ja tarttuvuutta ja varsin aivan loppuun tuleva kitarakoukku on erittäin mainio, mutta en mahda sille mitään, että en musiikkityylistä pidä, niin joudun jääväämään itseni sen kummemmalta arvioinnilta. Osaan vaan sanoa, että oikein ammattimaista kamaa.
0   +1 +2
 
Az 21.01.2010
Jotenkin perus härmäläinen itkuparkurakkaustematiikka täst huokuu esiin. niin, pitäähän näitäkin olla... Biisi muuttuu huomattavan mielekkäämmäksi kunhan lähtee käyntiin. Intro tuntuu vähän laimealta, sinäänsä ihan hyvä niin potkaisepaahan kovempaa, kunhan jaksaa sinneasti kuunnella.
0   +1 +2
 
9
Fillari 21.01.2010
Ihan hyvää siirappia, soitannollisesti pidän meiningistä, laulumelodia ehkä melodialtaan ei iske alussa, mutta lähtee paremmin käyntiin 1:30 kohdalta. Ysiä pukkaan tälle siirapille.
0   +1 +2
 
zenri 21.01.2010
Juu, kuten kirjoitatte, että slovariosastoa tarvitaan. Mutta nyt tästä vähän haistaa, että kun tällaisen biisin nyt tarvitaan se revitään vain jostakin ja äkkiä se onkin tämmöinen geneerinen renkutus, joita on kuultu. Vähän ehkä helpolla mennään tämän sävellyksen kanssa. On tässäkin omat hetkensä, mutta kokonaisuus nyt jää vähän pliisuksi.
0   +1 +2
 
AnarchyBurger 21.01.2010
En ole kyllä aivan vakuuttunut siirapin tarpeellisuudesta keittiön ulkopuolella..

Laulun herkemmän puolen epävarmuus/epävire sekä sanoituksien riimittelyn käyttö ja käyttämättömyys häiritsevät eniten. Kitaralead oli ihan kiva, muuten tämä on perinteistä humppasoinnutettua suomirokkia, tai oikeastaan raskaalla soundilla vedettyä iskelmää. Mutta mitäpä sitä pyörää uudestaan keksimään, kunhan teknisiä puutteita viilataan niin tämä varmasti löytää yleisönsä (jota tuskin sanoitusten kökköydet häiritsevät.).
0   +1 +2
 
8
Soulgas 21.01.2010
REM, tä? Viddu Tenat kostuu, ja nuoremmilla pöksyt. Kun biisi lähtee liikkeelle avautuu rujo suomalaisvaivautuneen oloinen tunnemaailma, jossa rakkauven höpinät lausutaan kossun ja ujouden puna kasvoilla... Mutta kuten sanoitte. Pitää näitäkin olla. Toteutus jees.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2