Dawn at Kilimanjaro

Harken | 13.09.2005 | Instrumental
4:33

"Sitten päiväntasaajan aamuaurinko rupesi lämmittämään sielua. Ihanaa!
Kullan ja lämpimän hiekan värisiä unelmia, seassa malvaa ja turkoosia taivasta."

Siinä osa erään kuulijan kommentista... :)

Sävellys ja toteutus: Mikko

9.67   857 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
JaDubb 23.12.2005
Erittäin oivallisia padeja ja kitara tuo utuisille matoille upeita melodioita. Myöskin tuo bassomatto on upeasti viritetty ja jämäköittää tunnelmaa. Lyömäsoittimet käyvät niin ikään osaltaan biisin teemaan ja fiilikseen. Biisistä tulee mieleen hieman Final Fantasymainen tunnelmointi ja upeaahan tämä onkin.

Miksauskin toimii hienosti ja äänet erottuvat toisistaan. Meno on rauhallista ja soundipolitiikka toimii. Jotakin koukkua tämä ehkä kaipaisi, jotta menisi tehosoittoon, mutta erittäin hyvänä taustabiisinä tämä menee. Lisäksi meininki sopii jouluaikaan, kuin kinkku sinapilla!
0   +1 +2
 
markot 30.09.2005
Tykkäsin erityisesti kitarasta, kaunista. Todella rentouttavaa ja se oli hyvä että biisi pysyi kokoajan rentouttavan rauhallisena. Tuli mukavia lapsuus juttuja mieleen, kun silloin tuli kuunneltua kaiken maailman syntikka kasetteja, sittemmin kyllä maku muuttunut täysin. Hyvä biisi.
0   +1 +2
 
10
raaka-Ana 29.09.2005
Tälläiset biisit ovat oikein mukavia ylläreitä...Hyvillä soundeilla tehtyä konemusaa korvia hivelevillä melodioilla.Biisin nimi kuvaa hyvin tunnelmia joita tämä herättää minussa.Todella taidokasta...taas kerran:)
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta