What comes around

4:57

Inspiraation iskiessä on pakko painaa recciä, mitä tapahtuu ikävä kyllä kovin harvoin nykyään mutta aina silloin tällöin näitä pulpahtelee pinnalle... Joten nauttikaa. :)

0.00   14 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

peeping tom 30.01.2021
Kiitos Michka kommentista ja hyvistä pointeista. Olet aivan oikeassa että särö jäi aivan liian raa aksi ja tunkee kyllä läpi liian selvästi. Rumpuraitoihinkin ja niiden monipuolisuuteen tulen jatkossa yrittämään kiinnittämään enemmän huomiota kunhan opettelen vielä lisää niiden tekemistä tällä hetkellä omat laitteet päivittyy niin ripeään tahtiin että ei meinaa ehtiä opettelemaan niiden käyttöä kunnolla. Mutta hienoa että jaksoit kuunnella edes sen kerran ja toisenkin kerran ja vaivauduit kommentoimaan. Arvostan kaikkea palautetta.
0   +1 +2
 
Michka 26.01.2021
On totta, että liika hierominen voi pilata biisin, mutta tätä olisi kyllä voinut vähän enemmän hieroa. Rumpuraitaan hieman vaihtelua ja eloa ja soundeihin tarkempaa huomiota. Kliini kitara kuulosti hienolta, mutta säröskebat oli vähän turhan raa'at. Tai ainakaan eivät minusta istuneet biisin luonteeseen.
En ole mitenkään yletön instrumentaalien ystävä ja siksi mietin tämänkin biisin kohdalla, että jaksaako tämä kantaa ilman tekstiä.
Kaikesta tästä murmutuksesta huolimatta löysin tästä hyviäkin elementtejä ja kuuntelen nyt toistamiseen.
+1   +1 +2