Pokasaha soi

Hamarapuoli | 09.05.2007 | Heavy Metal
4:11

932 latausta

9.00   1934 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 273064 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Norman Bass 31.05.2007
Välillä taisi käydä Nykäsen Matti studiolla, vai ;) no eiku jees hemmetin hienoa työskentelyä, tässä tuli kyllä aikamoinen röllimetsä mielikuvana päähän ja siellä piilossa hebbu hegotellen pirtukannua lymyttää (mikähän sana toi oli)..anyway tää oli aika onnistunut teos..hellyeah
0   +1 +2
 
SaastanenHippi 27.05.2007
Pokasaha soi :| Landeheviä. Ihan mielenkiintoinen teema sanoituksissa.

Kuuntelen aika paskoilla kaiuttimilla tätä eli soundeista en nyt pysty mitään sanomaan. Näilläkin nyt saa selvää ainakin kitarasta, rummuista ja laulusta, joten kai se miksaus sitten ihan kohdillaan on.

Tulee mieleen jonkinlainen klamydia+metuja+kotiteollisuus -sekoitus. Aika sellaista junttihevirokkia. Ei ehkä minun makuuni, koska harvoin suomenkielisestä hevistä tykkään.

Soitto oli perushyvää. Rakenne aika ennalta-arvattava. Rakenteesta en kuitenkaan pisteitä koskaan rokota, koska yksinkertainenkin usein toimii. Itse vaan tykkään vähän hämärämmästä setistä :)

Plussaa lande -meiningistä

Miinusta siitä, että nyt kun listaan miinuksia ja plussia, en muista biisistä enää mitään :| Eli ei jäänyt oikein mieleen mitään. Paitsi tietenkin kohta "pokasaha soi!"

Loppujen lopuksi siis aika neutraali biisi tai jotain sinne päin. Plaa plaa. tästä kommentista tuskin oli mitään apua kenellekkään. Teki vaan mieli kirjoitella :D
0   +1 +2
 
conjoiner 26.05.2007
Lyriikat ovat omaperäiset ja kiinnostavat, siitä plussaa. Soitanta on kaikinpuolin kunnossa ja biisikin on riffeiltään ja rakenteeltaan mielenkiintonen. Äänenlaatukin on oikein miellyttävä. Jos jostain pitää miinusta laittaa ni siitä että musiikillisesti vois omaperäisyyttä olla lisää.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta