Kahdeksan surmanluotia

Hamarapuoli | 05.05.2007 | Heavy Metal
3:39

BRR-studiolla Raahessa purkitettu huhtikuun lopulla 2007. Puikoissa huristeli Matinheikin Juki... ja Hamarapuoli määräsi tahdin... Sen verran on noista biisin lyriikoista tullut palautetta että ajattelin hieman selventää asiaa. Sanoituksissa ei ole minkäänlaista huumoria vaan ne perustuvat tositapahtumiin sijoittuen vuodelle 1969. Pihtiputaalainen pienviljelijä tappoi 4 häntä pidättämään tullutta poliisimiestä. Ja lukija varmaan arvaakin jo tässä vaiheessa montako laukausta kyseisessä tapahtumassa ammuttiin. 2179 latausta.

8.64   3286 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
jehu-92 09.09.2007
vallan mainio kappale. lyriiikat on ihan vitun jees.. ja kyllä jätkät osaa soittaaki
0   +1 +2
 
8
lavascale 12.07.2007
ja koko hullunmylly hyvin käyntiin heti ensiaskelilla \,,/ loistavaa suomeksi laulettua tykki-kamaa :) jostain syystä jäin kaipaamaan jotain lisää rumpuihin..mutta se ongelma taitaa lähinnä olla korvieni välissä :D kovaa settiä enivei :)
0   +1 +2
 
9
saattue 05.07.2007
Soittohan kulkee helvetin hyvin, ja jyrää kunnon draivilla. Tosiaan laulu pikkasen muistuttaa Annalan edesottamuksia, mikä ei kyllä tän tyylisessä paahdossa haittaa pätkääkään. Riffit on ainakin mieleenpainuvia ja omaa tartuntapintaa sen verran, että jo parin kuuntelukerran ( ja tuopin) jälkeen tempasee mukaan rai rai meininkiin, ja tuopit kilisee. Mulle kyllä toimaa hyvin!!!
0   +1 +2
 
9
Disgruntled+ 13.06.2007
hyvää settiä. mieleen tulee näin ensikuuntelulta niinkus stam1nan, kotiteollisuuden ja lamb of godin risteytys.. ihan mukavaa mättöä. taisipa käydä niin että pitänee ihan faniutua.
0   +1 +2
 
Norman Bass 31.05.2007
Olisko loppukevennykseen (?) pitänyt laittaa 8 laukausta? Kunnon runttauskamaahan tämä, hiukan laulu alkuun häiritsi, mutta siihen tottui nopiasti ja jalat lähti viskeleen sukista jääneet nöyhtät varpaiden välistä hevon...riffi jäi kivasti soimaan päähän..
0   +1 +2
 
Tsume 30.05.2007
Kyllähän tämä jytää ihan hyvin. Kitarat toimii mielestäni juuri niin kuin pitääkin. Mun mielestä ehkä rumpujen soundissa tai miksauksessa olisi vähän tekemistä vielä. Snare oli nimittäin melko voimakas muuhun rumpujen miksaukseen nähden. Nojaa, saattaahan olla että tuota oli tarkoituskin korostaa. Sanoitus oli... no olikin varsin latautunut. Vähän pisti teema huvittamaan näin maalta alkujaan tulevaa. Hyvää mättöä, eihän siinä.
0   +1 +2
 
8
PahaArkk1tehti 27.05.2007
Riffit potkii loistavasti, erittäin tiukka meininki säilyy loppuun asti, ei mitään liian suoraviivaista, näppärää kikkailua. Laulu on kieltämättä vähän häiritsevä, vaikkakin paikoittain hyvin sovitettu. Sanat ovat joissain kohdin ehkä valmiita mietintämyssyn alle, hieman outoja juttuja tämän tyyliseen biisiin, tietysti tavoiteltu sellaista äijämäisyyttä, mutta "heinät pitäis lehmille ajaa navettaan" ?

Loppuun odottelin sitten sitä kliimaksia, alussa oli jo hyviä poikkeavuuksia ja keskellä jokin c-osan tapainen. Mutta se kuinka monta kertaa tässä sanotaan tuo biisin teemalaini, niin olisi voinut keksiä jotain muutakin huudettavaa. Loppuu kyllä tiukasti, niinkuin pitääkin.
0   +1 +2
 
8
bassisti 26.05.2007
Aika kelpo biisi. Tuo alkuriffi toimii kuin mokoma konsanaan ja ääni tuo tosiiaan mieleen Annalan. En tiedä onko se sitten hyvä asia. Kertosäe jää jotenkin vajanaisesti, kun taustalaulut tulee mukaan.
Riffittely toimii ihan hyvin tässä biisissä, tosin olisi ollut mukaava kuulla sooloa tai jotain muuta melodisuutta kuin tuo alkuriffi.
Mukava kipale silti.
0   +1 +2
 
Deadg 26.05.2007
melko rässiähän tämä. laulun melodisuuden ois voinu jättää kokonaan pois ja murahdella vain kohtuu monotonisesti. riffit oli aika tavanomaisia mutta toimivia. sujuu..
0   +1 +2
 
conjoiner 26.05.2007
Soittopuoli on ainakin hyvin hanskassa, ja mielenkiintonen biisi on kyllä. Sanotus on vähintäänkin omaperäinen, plussaa siitä. Ja vielä enemmän plussaa suomenkielestä. Hiukkasen käy biisi lopussa toistamaan itteään. Ite oisin laulun miksannu ihan pikkusen hiljempaa.

Lauluääni on kohtalainen, huonompiakin on kuultu. Ja parempia.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta