6. Teljetty korvien väliin

Haava | 09.10.2003 | Noise
3:23

Tätä tuli sitten nauhoitettua yksi yö ja miksattua seuraava päivä. Ihan fiilispohjalla tehty MITÄÄN miettimättä. Nyt kun lopputulosta kuuntelee, niin osa siitä fiiliksestä ihan tarttuikin... osa valitettavasti ei.

8.48   4695 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

tulee mieleen joku David Lynchin leffa.. nuo äänet kävisi hänen leffoihin varmaan ihan hyvin. Ihan mielenkiintoista.. vaikka sinänsä ei mitään ihmeellistä "biisissä" tapahtunut
0   +1 +2
 
Kostiainen 31.05.2016
KOmmettiringissä Haavaa. Artistin ja genren tietäen osasin tämmöistä odottaakin. En ymmärrä. Tämä ei ole mun pala kakusta.
0   +1 +2
 
8
Felix N 21.02.2015
Ei tämä noise ihan tutuimpia genrejä itselle, mutta mielenkiintoinen äänimaailma saatu luotua. Painostavaa ja melko häiriintynyttäkin tunnelmaa ja lähes vankilamaisia, kolkkoja metallin kolinaääniä löytyy. Hyvät rätinät. :) Silent Hill-meininkiä. Hyvin tehty ja mielenkiintoinen kokemus näin kuulokkeilla kuunneltuna.
0   +1 +2
 
Akeli 31.03.2014
Sinänsä yllättävää. Minä joka kuuntelen ties mitä "kirkonpoltto-" ja "kissantappoheviä". Mutta tässä tulee melkeen raja vastaan.
Liekö syynä nuo hyvinkin irriteeraavat panorointikikkailut, vai enempi se, että tämä on genrensä mukaisesti pelkkää hälyä, mutta ensimmäistä kertaa vuosiin tulee sellainen olo, että tätä ei vaan pysty kuuntelemaan.
Urhoollisesti selvisin biisin loppuun asti, mutta en kyllä pitänyt yhtään. Kai tällaisestakin sitten joku tykkää, vai?
0   +1 +2
 
Fillari 19.01.2010
Genre on niin vieras että nyt en osaa sanoa mitään. Äänimaailmana varmaan menee.
0   +1 +2
 
9
MrKAT 13.11.2009
Piti kommentoda ja arvostella kolmisen viikkoa sitten ennneku nyt muistin. Silloin nimittäin törmäsin tähän top40 ym listaa selaamalla. Mukavan kauhea ylläri oli. Nyt aamuyöstä jo suorastaan rauhoittavaa.
0   +1 +2
 
Epoche 30.10.2009
Jaah, seuraava joka on enemmän makuuni. Välillä kieltämättä alkoi naurattaa, mutta kai se on oire siitä että alkaa sekoamaan. Tässäkin on todella mageita saundeja, joita olisi kiva itsekkin osata valmistaa - noista pannauksista en ole aivan varma, ehkä hieman rauhallisemmat olisivat toimineet myös..
0   +1 +2
 
efunkelist 24.09.2009
Taiteellista. Se että tämä oikeasti vetää sanattomaksi kertoo minusta onnistumisesta. En vain voi kommentoida tätä, voin vain ottaa sen vastaan ja todetta että se "on".

Hämmästyttävää miten noise voikaan tehdä hyvää korville ja sielulle tässä kulutusmusiikin eroosioiduttamassa maailmassa. Kiitos Haava!
Tällaista terapiaa olen viimepäivinä kaivannutkin.
0   +1 +2
 
Varhainen Valo 16.09.2009
Tästä ei voi sanoa mitään negatiivista kello 5.30 ammuyöstä, jos jää näin koukkuun kuuntelemaan. Loppu materiaali ei varmaan jätä kuumaksi sekään. Täm on todella jäätävää aanikollaasia. Stereokuvtus on aminio!
0   +1 +2
 
9
Jamsteri 17.02.2008
Hmmm, varsin jännää. Tunnelmaa tähän tosiaan oli saatu aikaan ja nimikin menee tosi hyvin kohdalleen. Tämä nimittäin aiheuttaa hyvinkin vahvan mielikuvan jonnekin (Ei välttämättä kuitenkaan korvien väliin) telkeämisesti. Vaikka tämä kuulostaakin välillä varsin rosoiselta ja karkealta, tässä on selvästikin tiedetty mitä ollaan tekemässä. Tässä yhteydessä on pakko todeta rutinan olevan kaunista oikein käytettynä.

Rutina kylläkin aiheuttaa välillä sen, että kuulostaa kuin jokin äänilaite olisi rikki. Tosin se kyllä on (ilmeisesti) aivan tarkoituksellista. Saundeista tulee pitkät plussat, ne ovat huikean hienoja ja herättävät monessa kohtaa kysymyksen :"Millä tämä on oikein tehty?" Ja tämähän on hyvä asia -minusta on mukava, että on sellaisiakin teoksia, jotka kysyvät enemmän kuin vastaavat. Jossain kohtaa tuli niitä kohtia, joissa ääni vaihtelee nopeasti kauittimien välillä. En ole aivan varma pidänkö niistä vai en. Kuulokkeilla kuunneltuna ne saattavat aiheuttaa ärtymystä, mutta se on silti hieno ratkaisu, koska näin saundi saa aivan uusia ulottuvuuksia. Pakko kai siitäkin on pitää.

Yleensä olen muuten pitänyt noisea paljon hyökkäävämpänä genrenä, mutta ainakaan tämä teos ei ollut liian hyökkäävä. Täytyy varmaan tutustua enemmänkin genreen.
(Taidanpas kuunnella loputkin teokset tältä projektilta...)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta