Nipas blues (Bulevardi ReMix)

Haava (ReMixit) | 16.11.2004 | Jazz Fusion
5:31

ReMix "The ORIGINAL SFP Jazz band - Nipas blues" - kappaleesta.

http://mikseri.net/art...

8.92   3157 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
TAPPI1 13.09.2013
mnni+paess bnblopuir4erssw ,m ,op00mmnnj mjuhu7yybvbbääääääääää
0   +1 +2
 
10
Salminen 07.09.2009
Haavan ambient-teokset harvemmin tuottavat pettymystä. Siinä, missä ambientbiisit yleensä pyrkivät loihtimaan mielikuvia kukkakedoista, puroista ja muusta nössöstä, Haavan kappaleessa poltellaan vesipiippua hautuumaalla jazzbändin marssiessa ohi. Dark ambientissa taas harvemmin kuullaan yhtä lämpimiä soundeja kuin tämän kappaleen puolivälissä. Itse en ainakaan näe ongelmaa siinä, että alku- ja loppupuolelta puuttuvat alapäät kokonaan, sillä kylmyyden ja lämmön kontrasti toimii hienosti juuri näin. Muutettavaa en tästä biisistä löydä, siispä kymppi.
+2   +1 +2
 
Satta Timo 03.09.2009
Helvetin siistit soundit varsinki tupakoidessa.

Makea äänimaisema joka tuo mieleen kaikkea joka ei ole uutta eli kaikkea vanhaa. Pari äijää takan ääressä sikaria maistelee ja keskustellee taloudesta. Hyvvää settiä. rakennetta ei ole ja siitähän mie tykkään.
+2   +1 +2
 
Kalaforn 02.09.2009
Hmm, ihan kuin tästä puuttuisi jotain. Taustalla menee kyllä, saundit toimii ja tunnelmakin on kohdallaan... mutta, niin. Jotain tästä nyt puuttuu. Torvea ja erilaisia ääniä... on tällä kyllä taiteellista arvoa ainaki omaan korvaan. Ehkä jonkinlaista bassoa olisi kaivannut? Tai jotain? Rakenne on juuri sellainen mitä jazz-biisiltä voisi odottaakin... ei minun laji, mutta... niin. Siistiä ääntä. :/
+2   +1 +2
 
Kalaforn 02.09.2009
Aika tyhjentäväksi vetää. Meneehän tämä taustalla
+2   +1 +2
 
8
Ekstaasi 30.08.2009
A. Hauska. Hyvää: Saundit tietenki! Huonoa: Olis kaivannu jotakin lisää ku välillä vaan odotti että tulis jotain vastaan, taustahäly välillä ärsytti..

B. Tuli pubi mieleen ja kylmä bisse pöydässä, mustavalkoinen tuli mieleen kans heti.

C. Muuten ihan pirun hyvät saundit mut kuitenki jotain vain jäi puuttuumaan?!

D. Rakenne vähän sekava kuten varmaan kuuluikin olla?? Mielenkiinto sinäänsä pysyi yllä kun odotteli että millon tulis jotain muuta lisää vielä..
0   +1 +2
 
Chadonna 27.08.2009
Pidän jatsista hyvin paljon. Ja onhan tämä erittäin kiva biisi. Tuo kello saa siihen sellaista tunnelmaa, että oltaisiin jossain ulkoilmakonsertissa ja kirkonkello käy lyömään. Tulee mieleen se hetki, kun Kölnissä kaikkien kirkkojen kellot alkoivat lyömään samaan aikaan ja kadut olivat täynnä ääntä ja huminaa. Sitten tunne haihtuu johonkin tuossa kolmen minuutin kohdalla ja tilalle tulee jotain rahinaa ja ihmeellisiä ääniä ja alkaa harmittamaan, kun hyvä fiilis lähtikin pois.

Mikä ihme toi rahina on? Kuorsausta? En tykkää yhtään. Pilaa kivan fiiliksen. Vaikka ymmärrän, mitä hait sillä, niin en pidä siitä. Alku on hyvä, loppu: ei.
0   +1 +2
 
8
Kallemania 24.08.2009
Kokonaisuutena tämmönen menee mulla niinku joku ambient, eihän tästä kauheasti jää yksityiskohtia mieleen eikä varmaan ole tarkoitettukaan. Varmaan haettu semmoista vähän leppoista kaupunkimenoa, ainakin itselle tulee mieleen. Puhallinsoittimet ovat hyvänkuuloiset, muut soundit tuovat semmoista sekavuutta tähän. Lopetus on aika vaisu ja turhan pitkäksi venyy. Olisin jättänyt tuon rutinan pois. Köhiminen menee. Kyllä tämän varmasti sopivassa yhteydessä voi joskus toistekin kuunnella.
+2   +1 +2
 
9
keitsi 17.05.2006
Ou yeah, toimii uskomattoman hyvin. Kuuntelin ensin alkuperäisen, diggailin ja ajattelin linkin tänne nähtyäni hyvin skeptisenä että tätä ei remix-velhokaan pysty paremmaksi laittamaan, mutta toisin taisi käydä... Hieno homma.
+3   +1 +2
 
10
Free-Soul 01.05.2006
Tämä kappale on kuin kaunis ja lämmön tunteen jälkeensä jättävä päiväuni. Hienoa savuista vanhaa New Orleans-jazz-tunnelmaa tuovat saksofoni ja klarinetti soljuvat pehmeästi kaukaisuudesta - hiipien varkain lähemmäs ja sitten taas kaikoten, aaltoillen kauniisti läpi kappaleen. Tilan tuntu on mukana vahvasti koko biisissä, mikä sopii tähän kyseiseen raitaan paremmin kuin hyvin. Nimi "Bulevardi ReMix" osuu musiikin olemuksen olennaisimpaan ytimeen, sillä saatan suorastaan nähdä edessäni kadun jolla kulkee ihmisiä, ehkäpä myös muutama hevoskärry, kadun äänet sekoittuvat kirkonkelloihin jotka tuovat mukaan oman ulottuvuutensa, muistuttaen että tämän pehmeän unimaiseman ulkopuolella on olemassa jotain kylmää ja kovaakin. Lopussa sireenit tuovat nykyhetkeä unen keskelle, kun vienosti kuorsaava uneksija tulee pikkuhiljaa tietoisemmaksi omasta ympäristöstään, kunnes lopulta herää. Upea kappale kaiken kaikkiaan.
+4   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat