Memories

Haamubiittaaja. | 22.12.2005 | Instrumental
5:59

Tämä jännä liirum laarumi on omistettu ystävälleni Kirsille.

9.00   1657 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=176320
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Heat Radius 14.01.2006
Suht mainiot rumpusetit tässä biisissä. Kuulostaa hieman Unreal Tournament/Michael Jackson miksaukselta. Kyllä tälle täytyy ysi antaa ihan jo noiden rumpujen takia. Muutenkin biisi rullaa sulavasti eikä oikeastaan mitään moitittavaa löydy. Jesh!
0   +1 +2
 
9
RecButton 07.01.2006
Lyhyestä virsi kaunis: Diggaan!
0   +1 +2
 
9
Putte 22.12.2005
Alkaa todella mukavalla ambienssilla. TODELLA mukavalla. Sitten tuleekin kaunista pianoilua mukaan. Pianon soundi oli tosin vähän kuivahko omaan makuuni, mutta ei nyt huonokaan. Oikein kaunis melodia. Rumpujen tullessa mukaan, tunnelma vaihtuu jälleen kerran, ja jälleen kun bassolinja tulee mukaan. Hyvin saatu useita erilaisia elementtejä yhdistettyä 4 minuuttiseen. Breiksahtavat rummut sopii hyvin yhteen bassolinjan kanssa. Liidi oli vähän hassu paikoitellen.

Kolmen minuutin kohdilla alkava suvanto on liian tyhjä. Koko biisi ikäänkuin loppuu siihen, ja alkaa taas alusta, tällä kertaa ensimmäistä "huonommalla" aloituksella. Se tosin valmistelee tulevaa settiä ihan asiallisesti, joskin sitä räjähdysvaihdetta jäi vielä odottelemaan biisin loppuun asti.

Miksauksesta vielä sen verran. Että lähes joka taajuudella olisi vielä tilaa lähes tuplamäärälle tavaraa. Vaihtoehtoisesti olisi voinut kompressoida lähemmäs nollia kamaa. Se tosin olisi hieman verottanut rumpujen dynamiikkaa. Nähtävästi hieman basarin ehdoilla miksattu.

Hyvä biisi jälleen kerran, mutta ei kerää koko pottia kotiin. Tämäntasoista odottelinkin, joten en hirveämmin yllättynyt suuntaan tai toiseen. Perusvarmaa kamaa, mutta myös mukavia mainstreamistä irtautumisia on saatu mukaan. Kyllä tämä yhdeksikön ansaitsee.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat