Smoke On The Corner

Gustav Guinevere | 17.10.2004 | Downtempo
2:55

Hyvin fiilispohjalta tehty kipale.. Siitä kun istut siellä baarin savuissassa nurkassa ja lähdet kotiin päin lopuksi.. Kävelemään sinne oranssien katuvalojen alle! Biisin teko tapahtui oikeestaan kerralla ja organinkin on jammattu sielulla suoraan tuohon päälle:)

10.00   654 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

RLG Eriksson 26.10.2004
Kiitos Kommentista ja tulevista etukäteen.. Näin hartaan pitkä kommentti on aina mukava saada:) varsinkin jos se on näin positiivinen;) Biisin tämä tila tuli suoraan yhdessä illassa ja pituutta saattaa tulla lisää vielä ja päivittelen sitten.. Toivotaan että sama tunnelma pysyy siinäkin sitten:)
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 25.10.2004
Äärimmäisen hienosti tehtyä jazzia (tai sitä muistuttavaa) koneella. Ainakin se kuulostaa minun korvaan sellaiselta. Tästä konemusasta tykkäisi vanhempikin ikäpolvi. Ainut miinus mitä minun korvaan tulee, on kappaleen hissimusamaisuus, mutta vain hyvin hyvin vähän ja voisi olla pidempikin, mutta ainahan tämän voi kuunnella uudestaan.

Kappaleen biitti on hemmetin iskevä ja letkeä. Basso on myös sopivan syvä ja taidolla olet käyttänyt delayta ja reverbiä. Organit kuulostaa hienolta ja kun en yleensä tykkää niiden äänestä. Voi vain istua nahkatuoliin ja rentoutua. Kyllä tämä sinun luova musiikki on sinulla hanskassa. En ehkä kuuntele tämän tyyppistä musiikkia, mutta en mä voi olla tästä pitämättäkään. Tähän sopisi räppääminen ja voimakkaan matalalta laulava naisääni (sellainen blues-laulaja), mutta en pidä niin hirveästi räpistä, niin pitäisin vain laulusta enemmän. Nämä ovat lähinnä vain minun ajatuksia.

Helpottava ”aah!” on hauska lisä, kun biisistä muutenkin jää minulle sellainen aah-olo. Tämä biisi tuo minulle Silent Hillin… (kai tiedät pelin?) ja Twin Peaksin. Tunnelmallista ja ehkä hieman aavemaista. Harmi kun ihmiset eivät uskalla tulla kuuntelee näitä biisejä? Tämä puoli ansaitsisi kyllä tietyntyyppisiä kuuntelijoita. En tiedä onko niitä mikserissä, ehkä osa? Tämä kappale on hyvin kypsästi tehty. Älä ajattele että mielistelen kun annan tälle kympin, sillä tässä ei minun korva tajua mitään virheitä. Tämä ei todellakaan ole mielistelyä, kun en haluaisi että minulle mielistellään, niin en mielistele muillekaan! Minusta tämä ansaitsee kympin!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat