Synthetic Paradise (07 remix)

Grimsoul | 07.07.2007 | Hardtrance
7:42

Uusi (ja tietysti raskaampi) versio meikäläisen vanhasta hitistä (vai hitistä, hahhah!).

Alkuperäisen voi kuunnella tältä samalta sivulta alempaa ja verrata miten olen kehittynyt muutamassa vuodessa vai olenko kehittynyt laisinkaan.

Tämäkin täyspitkänä versiona v*tut näitä viitti lyhennellä.. :)

9.80   2055 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=282586
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Chaos Crew Dj's 20.03.2008
oikein maukasta! todella hyvä saundimaailma josta erityisesti pitänee mainita "narinat" ja melodia. todella selkeen kuulosta(missään vaiheessa ei mee puuroks). Miksaus toimi loistavasti. ei oikee keksi mitään miinuksia et kyllä se kymppi rapsahtaa:)
0   +1 +2
 
10
Axu-T 10.07.2007
Genressään käytännössä täydellinen raita: deejii-ystävällinen rakenne, hyvin mixattu soundi + dynamiikka kohdillaan. (Näin Sennheiserin edullisemmilla luureilla kuunnellen.) Tätä kun laittaa tuuttiin bilepaikan isolla äänentoistolla ja dynamiikkaprossu kuumana, voi olla että räjähtää tajunta.

BPM kulkee kai 160km/h joten sehän on vallan hieno lähtökohta NRG:n kieputtajalle. Biisin hieno piirre on vaiheikkuus (sanoisinko jopa hyvässä mielessä progemaisuus), droppaaminen melodiaan ilman että syke häipyisi sekunniksikaan. Loppupuolella tulee mukaan vielä symfoniset jousisoundia etäisesti muistuttavat leadit, väräjävää synamattoa, toisin sanoen aina jotain uutta jota jaksaa kuunnella.

Biitti toimii eikä jää missään vaiheessa muiden soundien alle. Tästä kiitos hallitulle soundien leikkaamiselle ilmeisesti equilla. Soundin taajuudet soivat kivasti kaikkien elementtien osalta yhteen ilman kokonaiskuvan tukkoisuutta, mikä on näin massiivisen syntikkamaton kohdalla jo suuri vaara.

Hommahan kulkee draivilla. Lepuutan pääni vadille että tällä raidalla jengi pysyy vuoren varmasti hyväntuulisesti liikkeessä. Varmasti siis monen nopsempaa trancea soittelevan deejiin mieleen . . . Pitääpä parille tutulle tätä jos suosittaa, jos vaikka promoja heruisi. ;)

Näin "demosaitilla" tämä on ehdottomasti täyden kympin raita!
0   +1 +2
 
10
Phyton 07.07.2007
Ps:jos tää biisi olis nainen niin PANISIN!!!!! =P
0   +1 +2
 
10
Phyton 07.07.2007
Jumalauta poika, tästä alkuvaiheen saundist tuli heti mieleen vanha kunnon ysäri scooter äänimailma, tietty tääkin voi johtuu kännistä mut ei muuten johdu, joo kyl tää tukee vahvasti ysäri scootter soundii ja toimii niin helvetin kusisen hyvin että koht tulee häätö varmaan kun subikat pauhaa sen verta lujal että olkkarin kaapistos romut pyörii ja ihmettelee mihin mennä.. Pää leadi on just oikee soundi tohon sävelee, jos multa kysytään niin tää on kyl se sun hitti mistä jengi tulee puhuu =) ehottomasti.. 10 pointsii täst revityksestä ehottomasti!!! <3
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta