Neuron-Electron Interface

Green Ray of Light | 21.05.2006 | Goa
7:13

Half accident, half by purpose, this piece basicly created itself. Half way through the process, it was too late to say no anymore. It was almost impossible to give it an end too, but I think my muscles needs some rest now.

No analog equipment was harmed during production.

0.00   325 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilmiselvä 25.05.2006
Alun äsidi tai mikälie on mukavan elävän ja moduloituvan kuuloinen. Soundien tasapaino ei oikein tunnu toimivan, liikaa kaikua ja liian varovaisesti equtettua. Suosittelen leikkaamaan alataajuudet helvettiin sieltä missä niitä ei tarvita, niin äänille jää paljon enemmän tilaa.

Tässä biisissä on jotenkin aika mielenkiintoinen flow, siitä pidän. Jotenkin ihan erilainen poljento kuin se johon olen yleensä tottunut. Se nousee ainakin tässä vaiheessa kuuntelua selvästi kiinnostavimmaksi ja onnistuneimmaksi elementiksi tässä biisissä. Jotenkin paikallaajunnaava mutta kuitenkin etenevä tunnelma.

Joo, equttamisella tästä saisi todella paljon selkeämmän ja kirkkaamman. Seuraavaksi sitten kaiut kuntoon, kannattaa varoa käyttämästä liikaa ja kannattaa myös virittää kaikujen high/lowcutit tarkasti, ettei ole ns. rumia taajuuksia sotkemassa.

Rytmit voisivat olla enemmän pinnalla, samoin joku selkeä ja syvä bassolinja. Kompressorilla saa ihmeitä aikaan, eli kunnolla vaan attackit esiin ja esim haitsuihin sopisi pienet, eli alle sekunnin mittaiset tilakaiut, loisivat paljon syvyyttä ja eloa.

Mutta sisällöksellisesti itse asiassa aika helvetin mielenkiintoinen biisi, tykkäsin tästä todella paljon siinä mielessä. Soundeissa vain olisi todella paljon kehittämistä. 4 minuutin kohdalla synat yllättivät iloisesti trackeri- tai amigapelimusahenkisillä melodioillaan. Nami.

Tiesin etten tulisi pettymään. Soundillisesti on paljon varaa parantaa, mutta sisällön puolesta nannaa!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat