Gimme Some Fish

Green Ray of Light | 28.09.2009 | Psytrance
4:33
8.00   174 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
LAZ_onemanband 04.10.2009
Jumputijumputi. Kyl sai pään nyökkäämään vaikka tuo yks kikkeri napsahtaa hieman ikävästi korvaan. Saundit muutenkin melko.. krhm.. hiomattomat ja vähemmän omintakeiset. Rakenne kuitenkin toimii ja soittimet ovat juuri oikeissa paikoissa. Mitään yllättävää biisi ei tuonut mutta tämä kappale ei sitä tarvinnutkaan. Ei tämä niin hyvä ole että clubiessa soitettaisi, mutta kyl tömö kotibileissä voisi mennäkkin.. selvänä tätä hädintuskin jaksaa loppuun kuunnella.. mielenkiinto ei siis pysy yllä mutta taustamusana tämä olisi just loistavaa :)
+2   +1 +2
 
Disintegr8 03.10.2009
Jos minun olisi pitänyt tunnistaa genre suoraan intron perusteella niin olisin kyllä psytranceen päätynyt, että sinällään tyypillinen genren edustaja. Aika tasapaksua menoa, mutta ei tämän mitään progea kuulukaan olla. Toivoin hieman että tuon kolmenollakolmosen nuppeja olisi väännelty vähän enemmän.

Vaikka olenkin pelannut aivoni niin puhki että suunnilleen joka biisistä tulee mieleen jonkin pelin soundtrack, niin tämä muistutti minua erityisesti One Must Fall 2097: stä, joskin jalostetummilla soundeilla trackerimusiikin sijaan. Tunnelmaltaan tämä olisi erinomainen taustabiisi jollekin toimintapainotteiselle scifipelille. Pidin!
+2   +1 +2
 
Kallemania 29.09.2009
Jaaha, psykedeellistä menoa. Alussa on vauhdikas melodia, biisi kasva siittä , tulee kaikenlaista häröilyä lisää. Soundit on aika muovisen oloiset, kai sellaisia haluttukin, ei aivan omaan makuuni tässä tapauksessa kuitenkaan. Parhaat soundit ovat minunkin mielestä taustan padit. Hyvin tämä on miksattu, en kuule mitään epätasapainoa.

Biisin parhaat palat on jossain 2:25 - 3:00 kun on vähän rauhallisempaa, eikä sitä alussa alkanutta synaa ole. Muuten biisi on minun korvaani aika saman toistoa, vaikka vaihtelua toisaalta onkin, se ei ole sellaista että aiheuttaisi tunnetta muutoksesta. Eli jotain ois kaivattu vielä, varmaan joku hieno päämelodia ois voinu olla se.

Tästä tuli mielikuvana mieleen Batman.
+2   +1 +2
 
D-Vision 29.09.2009
Ai että, lähtipäs oikein mukavasti 303:lla liikkeelle, saman tien vääntyi suupielet hymyyn. Myös matala bassomurina miellyttää korvia kovasti.

Soundit ovat muutenkin kohdallaan, korkeat tilutukset ym toimivat. Basari ok. Ehkä tuo perus open hihat sample jotenkin tuntui olevan väärässä paikassa kun tämä ei ihan niin mainstreamia ole ja olen tottunut sitä kuulemaan lähinnä kiksussa.

Rakenteeltaan melko yllättävääkin tavaraa hyvällä toteutuksella. Ei liian psykedeelistä tai kummallista meikäläisenkään makuun. Vähän sellaisia Goaan viittaavia piirteitä muttei ihan niin sekavaa. Vähän enemmän olisi ehkä saanut vaihtelua olla mutta kuulunee genreen tuo junnailu. Pituus muuten sopiva.

Nyt kun lähti alusta vielä biisi uudelleen niin täytyy sanoa että tuo paljas korkeampi 303 ihan yksinään on biisin parasta antia, jaksaisin kuunnella tuota riffiä yksinään minuuttikaupalla.
+2   +1 +2
 
Mr Fobias 29.09.2009
Hyvää fiilistä ja nimenomaan psykedeelistä menoa alusta loppuun. Pohjatyö on todella hienosti tehty ja kaikkea siistiä ääntää kuuluu pitkin matkaa. Miksaus tuntuu olevan onnistunut, mikään ääni ei ainakaan meikäläistä häiritse. Loistavaa saunditajua esittelet meille myöskin, hienosti efektoituja soittimia/ääniä ja olet säätänyt ne vielä yhtenäiseksi.
Se ei ole mikään helppo rasti, kun raitoja on päälekkäin vaika kuinka paljon.

Kuitenkin biisi on vähän tylsähkö, nyt muutaman kuuntelun jälkeen. Kun on tottunut imeliin melodioihin jäi vähän kaipailemaan sellaista, kipale oli niin hyvin tehty. Tuli sellainen olo, että nyt haaskataan hieno biisi ja tunnelma taiteellisuuden ehdoilla :)...

ja paskat oli just sellainen, minkälainen tekijä haluaa sen olla ja nämä meikän yksinkertaisuudet voi jättäähuomioimatta.

Hienoa työtä ja kiinnoistun proggiksesta sen verran, että katselempa noita muita biisejä ajan salliessa. Niin... biisin nimestä iso plussa.
+2   +1 +2
 
Haava 29.09.2009
Fisua tuli. Verkot täynnä tosiaan.

Erinomainen kokonaisuus saundeissa. Kaikki istuivat hyvin yhteen ja yksittäisen saundit täydensivät toisiaan ja kaikki elivät sopivasti. Syke pidettiin yllä ja biisissä oli sellaista jatkuvaa sopivaa eloa. Suvannot vedettiin kunnialla kotiin ja täytettiin hyvin. Kaiut olivat vähän tylsiä ja saunditkin aavistuksen "yleiskliinisiä". Ei kuitenkana pahsti, joten makuasiaksi menee. Ylemmät keskiäänet olivat tässä selvästi korostetussa asemassa, jonka tajuan taiteellisena ratkaisuna, mutta itse varmaan olisin himoinnut sitä pohjaa lisää.

Mutta joo... Syke pysyy yllä ja fiilis koko biisin. Vähän tyhjän olon jätti, kun ei tässä sitten muuta sisältöä ollut. Lienee silti genren ideakin ehkjä. Itse kun en oikein tälläisestä pelkästä menomusasta ilman mitään varsinaista ideaa oikein osaa välittää, mutta siis jos se pelkästään oli tarkoituksena pistää vähän psykefiilistä ja menomeisinkiä kehiiin, niin siinä onnistuttiin täydellisesti.
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat