habbo hotel

ghetto b-boyz | 03.08.2004 | Acid
3:45
9.00   1735 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
_whisper 16.10.2006
Outoo mut kiehtova :o
0   +1 +2
 
10
A33E 18.10.2005
Rocking three´o´three jab here!
0   +1 +2
 
8
UralTEK 27.08.2004
Tämäpä olikin vaikea raita arvostella. Piti kuunnella läpi ainakin kymmenen kertaa, ennenkuin tuli mieleen oikein mitään sanomista.

Ongelmahan on tämä: biisi on hyvin miksattu. Kolkkiklooni kuulostaa munakkaalta, "melodia" yksinkertainen ja toimiva, nupin vääntelyt suoritettu juuri oikealla tavalla, rummut eekuttu kohdilleen. Rumpuraita on kyllä toistava, mutta jotenkin sitä jaksaa kuunnella kyllästymättä, ehkä siksi kun kolkkiraita on kuitenkin dominoivampi elementti. Ja siisti kokonaisuus ei haittaa, kyllä tälle ainakin minun korvieni välissä kysyntää on. MUTTA... iso mutta. Tuo B. Spe**s-sample. Ehkä johtuen syvästä viha-viha-suhteestani kyseistä kaikkien teinipissisten kantaäitiä kohtaan, joka kerta kun sample feidaa sisään näen punaista. Mutta silti, se sopii biisiin kuin nakutettu, eikä biisi olisi kokonainen ilman sitä. Ristiriitaista ja raivostuttavaa. :)

Olenkin tullut lopputulokseen, että tämä biisi on kuin nainen. Sitä ei voi sietää, mutta siitä huolimatta sitä ilmankaan ei voi olla, ja sen haluaa kuulla aina uudelleen. Jos se vaikka olisi tällä kertaa edes vähän vähemmän ärsyttävä...
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta