Lunar Hyperventilation

Gepu | 26.01.2004 | Techno
3:21

skeidaa

6.75   768 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Salminen 01.02.2004
Paljon hyviä ideoita tässä kappaleessa, mutta mitään erityisen mieleenpainuvaa ei tästä jää käteen. Enemmän vaihtelevuutta olisin ehdottomasti tähän kaivannut. Lisäksi tuo vähän ennen kolmea minuuttia tuleva breikki on aika omituinen, ehdin jo luulla että biisi lähti uudestaan alusta. Nostatus olisi saanut olla paljon isompi. Tästä kappaleesta kuulee patternien rajat turhan selkeästi itse musiikin läpi. Enemmän variaatiota kehiin, sanoisin.
0   +1 +2
 
8
Veneficus 01.02.2004
Alku oli ehdottomasti parasta. Ehdin jo odottaa kunnon mättöä mutta ei kokonaisuus silti mikään pettymyskään ollut. Jokin vain onnistuu tiputtamaan tämän biisin sellaiseen lokerikkoon etten oikein osaa juuta enkä jaata sanoa. Kuuntelin tämän kolme kertaa läpi, ja totesin että käsissäni on normaalia ehkä hiukan kiitettävämmän rakenteen omaava tekele mutta jonka keskinkertaisuus muilla alueilla aiheuttaa vaikeuden arvostella.

En siis tarkoita sanoa että kappale oli mielestäni huono, se oli omalla tavallaan ihan hyvä. Ehkä juuri siinä onkin ongelma. "Ihan hyvä". Ei erinomaisuuksia joita kehua, ei suuria vikoja joihin tarttua.
0   +1 +2
 
Dj Senheis 01.02.2004
Alussa liidi on todella outo, ihan kuin jonkun pinajaisesta, ja koneen jyminät ei kyllä yhtään piristä. Basso soundi onneksi pelastaa tätä biisiä, muttei ikäväkyllä kovin palljoa. Soundit ei pelaa. Rakenne outo. Kick ei erotu taustasta hyvin. Aika ihme rävellystä koko biisi. Ainoat mitkä pelaa basson lisäski on hihat komppi, ja tuo square syna. Ei siis yhtään iske biisi. Harjoittele vielä biisiesi tekemistä. Kyllä tästä vielä voi kehittyä. Ihan keskiverto biisi Mikserissä.
0   +1 +2
 
6
Eurydome 01.02.2004
alkaa todella oudosti :) mutta sitten tuleekin kehiin jo biitti, joka tosin kaipaisi hieman lisää "munaa". hieman korni melodia, sanoisin. ihan hyvää taustamusiikkina mutta en jaksaisi kuunnella kyllä montaakaan minuuttia. loppupaukutus on myös hieman "vaisu". lisää ääniä, melodioita sekä rumpuihin potkua niin on jo paljon parempi.
0   +1 +2
 
6
Tebic 01.02.2004
Jee. Mitähän tästä keksini kirjoitettavaa. Kappaleen jälkeen käteeni ei jäänyt juuri mitään. :(
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat