Once more

Gaudium | 25.05.2005 | Melodic Trance
7:21

Tämä jatkaa Touchin jalanjäljillä, piano/syntsa trance-träkki mukavalla melodiakululla.Rakentavaa kritiikkiä on aina mukava saada.

9.00   913 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=133928
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
D-Beat 05.10.2005
Nätit pianot ja stringit heti alussa. Muutenkin taustan luplatukset ja fillit
on aika sopivat, eikä mikään erotu liikaa. Tasapainoinen kokonaisuus. Tosin biisin pituuden perusteella jäin viidennen minuutin kohdalla odottamaan oikein julmetunmoista avausta ja loppurötinää, mutta eipä kuulunut.=) Ei silti, hieno kappale kaikkiaan.
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 25.05.2005
Mielettömän lupaavan kuuloista maailmaa, soundit huokuvat mielenkiintoisia vivahteita. Tulee jotenkin DJ Sakinin kauneimmat trancetukset tästä mieleen, varsinkin kauniista pianosta.

Bassolinja ei miellytä oikein korvaa. Se on jotenkin liian laahaava ja turhan syvä. Tärkeät keskitaajuudet ovat unohtuneet täysin. Kiskilinjaa tulee vääntämään acid-raina. Mutta siinä häiritsee liian voimakas pannailu, vie keskittymistä ja huomaa kuuntelevansa pelkkää samaa soundia. Acid-soundi on toimiva, mutta kuvio ei ole kovin iskevä mielestäni. Sellainen hillitympi ja arpeggiomaisempi olisi ehkä toimivampi.

Sahat viiltää kauniisti ja soundi-maailma on oikein tuoreen kuuloinen. Melodiat ovat loistavia myös. Harmi että kappaleen tunnelmaa lytistää myöskin liika pituus, ehkä olisi ollut mukavempi lyhyempänä. Biisi kompastuu ehkä hiukan bassolinjaan, se on niin deeppi ettei se kuuluisi esim: paskalla telkkarin mono-kaiuttimella. Bassolinja on jotenkin jäykkä muutenkin.

Biisistä jäi ihan hyvä fiilis kuitenkin... mutta iskevyys oli hiukan kadoksissa...Ei ole ehkä tarpeeksi groovia mukana. Loistavista melodiapuolesta ei voi olla kuitenkaan pitämättä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat