Fly

G-Tune | 27.02.2005 | Melodic Trance
7:54

Pistetään tänne nyt tällasta ylipirteää kiksua käytettäväksi aurinkoisina kevätpäivinä.

9.13   1668 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
digeon 03.05.2005
uus tuttavuus kokonaan tää g-tune. mut hyvää tää on! varsinkin kick on sopivan pehmee mut samal se iskee kyl ja kovaa! alku on erittäin lupaavaan kuulosta hienot efectit taustalla tuo tähän biisiin kyl tunnelmaa. nyt tuli mukaan toi leadi.. eehkä olis voinu jotain efua laittaa lisää.. tuntuu liian kuivalta. ja muutenkin leadin kuvio ei kovinkaan kummonen o. nyt tulee toi ensimmäinen suvanto vaihe. kuulostaa kokonaisuudessaan hyvältä ja taustalla tuleva hiljanen joku rumpu zsydeemi sopii siihen kans hyvin. kaikki muut on hyvin onnistunu mut jotenkin melodia ei napannu. mut kuitenkin hyvin nautinnollista musaa! ja muutenkin pitkän lopnu takia tää on hyvinkin dj ystävällinen versio..:)
0   +1 +2
 
9
Nojustse 28.03.2005
Alku lähtee lupaavasti liikkelle ja pistää rytmi jalan vispaa kunolla :) rummut on kunnossa ja niissä ei ole mitää moitittavaa.. sitä perusluokkaa :) basso ehkä turhan vaisu mutta hyvin ideoitu :) melodiat ovat mukavat ja tuo rennon fiiliksen ja soundit ovat erittäin maukkaat ! ! tuo piano voisi olla hieman softimpi kun käy hieman korvaa korkeissa kohdissa.. synhti on erittäin mukavan kuuloinen ja äänimaailma on kunnos ja mikään ääni ei huku toisen ääne alle

rakenne on hyvin kunnossa vaikka onkin hieman pitkäveteinen lopussa mut biisi on lopputulokseltaan erittäin hyvä ;) 9+
0   +1 +2
 
9
Rites 04.03.2005
Rento kipale. Hyvää mieltä kaikille.
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 28.02.2005
Hyvin lähtee biisi liikkeelle. Bassolinjakin tuntuisi olevan ihan mukavan kuuloinen, ainakin soundi toimii. Pääleadi ihan hyvän kuuloinen, ehkä vähän massiivisempi saisi olla vielä. Piano hienon kuuloinen, biisin parasta antia. Kokonaisuutena melodiat toimivat siis varsin hyvin, mutta hieman menoa saisi olla lisää. Tunnelmaltaan kuitenkin kiitettävän tasoista. Rummut kaipaisivat lisätehoa vielä, basari ainakin. Enemmän soittimia saisi myöskin olla mukana ja vähän jotakin groovimpaa vielä. Rakenne toimii hyvin, eipä siinä moittimista oikeastaan, enemmän efektiä olisi voinut olla. Jees, kokonaisuutena varsin toimivaa materiaalia jossa on hyvin tunnelmaa. 9-
0   +1 +2
 
9
Sky Gate 27.02.2005
Lähtee liikkeelle mukavan energisesti, haitsu on pirteä ja kicki futaa ihan kivasti. Tosiaankin, tästä tulee sellainen huoleton kesäpäivä-fiilis :) Kahden minuutin paikkeilla kehiin tuleva piano sopii kivasti kokonaislinjaan. Muutama ihan kiva efektikin on mukaan eksynyt. Kolmen minuutin kohdalla oleva hiljentyminen sopii rakenteeseen, mutta mielestäni vähemmälläni nostattamisella olisi selvinnyt ettei ehdi pitkästyä siinä välillä. Mutta sitten biisin lähtee kyllä taas kivasti käyntiin ja rakenne pelittä ihan mallikkaasti. Erilaisia variaatioita on paljon ja miksaus on tasapainoinen. Ehkä olisin silti jäänyt kaipaamaan biisiin muutamaa erilliskoukkua, mutta kyllä tämä näinkin toimii vaikka on ehkä tarpeettoman pitkä - toimisi varmaan kuusiminuuttisenakin versiona.
0   +1 +2
 
9
Derange 04.04.2005
Mukavan iloinen biisi, tuo hyvänmielen. Basari on vähän vaisu enemmän potkua ja pyöreyttä, biisi kestää ehkä minuutin pari liikaa kappale toimisi varmaan paremmin hieman lyhyempänä versiona. Piano ja leadi leikkivät hyvin keskenään, eipä tässä nyt mitään kummosta moitittavaa ole. Jatka samaan malliin! :)
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta