Surreal life

Frozen grooves | 14.10.2007 | Electronic
3:38

Zero7/Gnarls Barkleyn tyyleihin kurkotteleva elektropop kappale. Loops: Garageband.

8.00   371 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Nødhammaren 01.11.2007
Hoo, olet salaa lisännyt tänne uuden biisin. Aika psykedeelistä menoa. Kitarasoundi on mukava. Ehkä kaipaisi jonkinlaista tarttuvuutta vielä tämä biisi. Toi phaser-juttu on kanssa ehkä vähän kulunut, tosin ei tässä häiritse niin paljon kuin yleensä.

Mulla levis tietokone taas kerran tossa vähän aikaa sitten, ja tässä läppärissä on vielä musantekovehkeet kohtalaisen puutteellisessa tilassa. Sitten kun saan tähän audio-ominaisuudet parempaan jamaan niin voitais taas jatkaa tätäkin hommaa yhteisprojektina?
0   +1 +2
 
8
Grand Jury 14.10.2007
Tykkän soundeista tässä kappalessa,-stereo-HH and clean gt.Biisi kokonaisuudessa on hienosti rakenettu,ei väsytää,vaikka sointujen kulgu on tuttu jostain.Ainoa mikä olisi tehnyt toisin on laulajan-äni,joka on liian taustalla,miun mielestä,-en pystyy saaman sanoista selvä,vaikka biisi kylläkiin kuulu.
0   +1 +2
 
Snacke 21.04.2009
jos laulu olisi yhtään tummempi, olisi kaikki ymmärtäminen todella vaikeaa, nyt kuulokkeilla sentään jotakin. aika jotenkin kliinistä, muttei kumminkaan ihan mahdoton tasapaino tollai eq mielessä. vähän haikka (tai mikä lie haikan tehtäviä hoitava) vähän helikopteroi ympäriinsä hiuman terävästi. Hupaisaa fiilistelyä.
0   +1 +2