Woodoo Thing

3:34

Toisenlaista jyystöä tällä kertaa.

9.00   374 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 594787 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
AnttiJ 24.09.2019
Johnny Winter & ZZ Top meets Country rock! Hyvä riffi, ja kulkevat kitarat. Mieleen nousee kuva jenkkikuppilasta, missä kundit soittavat kanaverkon takana ja verkkoon lentää koko ajan kaikenkokoista punaniskojen heittämää kaljalasia. Ja kun biisistä syntyy selvä mielikuva, niin toteutus on ihan saletisti onnistunut. Laulu oli metkasti, mutta minusta biisiin sopivalla tavalla rento. Onneksi fiilistä ei ole pilattu ylituottamisella; näissä biiseissä pitää soundeissa olla kunnon roso. Mainio biisi, siitä messevät 9 bojoa.
+2   +1 +2
 
9
Felix N 25.07.2019
Iskevä riffi tässä kappaleessa. Tyylikäs 70-luvun tunnelma kauttaaltaan ja kitarointi toimii todella vakuuttavasti. Laulutyyli sopii hyvin meininkiin ja kaikki soittimet on vedetty hyvin. Tuotantokin on juuri sopivaa, sillä tähän on saatu livemäinen tunnelma. Hieno veto, kolahti kovasti.
+2   +1 +2
 
9
digius 30.12.2018
Kylläpä tuo alkukierto pani jänskättään, että mitä pirua sieltä oikein tuleman pitää..? Noh, riffiähän sieltä pukkas oikeen olan takaa, jonkin verran Steve Miller Bandin "Jet Airlinerin" tyyliin. Koska kyseessä on tietoinen, määrätynlaisen musalajin jalanjäljissä pasteeraaminen, niin tuolta kannalta olit mielestäni onnistunut melkoisen buenosti. En tiedä olisiko pieni tempon nosto tehnyt tästä vähän tiukemman kuuloisen, vai oliko lauluosuus vain snadisti "lepsusti" vedetty, mut in the end of the day, kyllähän tässä kivasti oli texasia siltikin! Toisin sanoin, mission completed mainiosti, ja hei, Sä voitit ilmaisen parranajon! Jeeee!!
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat