Hey You!

2:18

Löysin vintiltä vanhan rautalanka -singlen - kai sen voi tänne ladata..?

Ei vaan.. kaks vuotta oli analogiatallennin ja muut rojut virratta. Oli aika testata - mm. dynacordin tape echoa - tällasta siitä sitten syntyi...

9.00   315 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 598410 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
AnttiJ 18.10.2019
Autenttista nostalgiaa ... hienoa! Dynacordin kaiku ... ekalla bändilläni oli Dynacordin laulukamat ja Echoletten kaiku :-D

Kuulostaa ihan kuin nauhoitus olisi taltioitu jonkun 60-luvun rautakitaralankabändin keikalta Karhulassa Sammon talolla. Jälleen kerran erittäin hyvä melodia ja tyylin mukainen toteutus: soitetaan biisi oikein mutta kuitenkin sopivan rosoisella live-meiningillä. Tällaista syntyy kun tietää mitä on tekemässä ja hallitsee genren.

Biisi on lyhyt kuten esikuvansakin, mutta minua se ei häirinnyt koska olen tottunut 60-luvulla lyhyisiin "singlebiiseihin".

Vaikkapa kahdeksan tahdin soolo C-osana olisi toki sopinut mukaan, mutta kestän sen puuttumisen kuin mies. ;-p

Hieno veto ja pisteet kotiin!
+2   +1 +2
 
9
Nimihemmo 14.10.2019
Melkoinen korvamato tämä kitarateema, kuten mainitsinkin tekijälle toisaalla. Jäin viheltemään heti ekan kuuntelun jälkeen muita puhdetöitä näperrellessäni. Tässä on viehättävää 50-60-luvun vaihteen huolettomuutta viattomuutta: kesä on vasta alussa, ihmiset nuoria ja buicki kiitää kuin unelma. Hetihän sen joo huomaa, että tallennusformaatti onkin ollut ferro-oksidi-nauha (tai mitä ne kelanauhat ovatkaan). Jos nyt jotakin, niin ehkä kitarateemaa olisi voinut varioida vaikka ala-asemasta tai vetäistä vaikka värssyn verran ad lib-sooloa? Mutta toisaalta tämä 2:18 oli oikein naseva kesto. Kiva kuulla!
+2   +1 +2
 
digius 10.10.2019
Kappale kuin suoraan A. Kaurismäen leffasta! Soundi oli ennemminkin suora lähetys lavalta, elokuvan kuvaussessiosta, kuin studiosta. Jotain joudut vielä säätämään tai niinko ämeriikan pojjaat sanoo: "twiikkaamaan" että päästään niihin 2005-2009 saundeihin, mitkä veti polvet hyytelöksi ja kovat punaisksi (kateudesta). Mutta kamat on ja pysyy, plus että ruorissa sen verran jäsy kippari, etten epäilis hetkeäkään etteikö tämä proomu seilaa taas kerran beat-musiikin auvoiseen satamaan. Lastinaan toinen toistaan sulavalinjaisempia tuliaisia!

Ai niin, ite kipales oli noin vaan hatusta vedetyksi oikein tyylipuhdas. Pikkusen oudoksuin kun siin B-osan alussa melodia käväs ikään kuin molli-osastolla, mutta siitä äkkiä toivuin kyllä, ja loppuosa (B:n) oli oikeinkin kaunista kuultavaa. Ehkä tämäkin oli tarkoituksellinen "koukku", koska monestihan, jos kaikki on vain kaunista ja sulavaa A:sta Ö:hön, jää tunne , ikään kuin että oliko jo liian makeeta mahan..eiku korvan täytettä..
+2   +1 +2
 
BullHill mja 09.10.2019
Hyvää jälkeä syntyikin. Maukkaasti soi rautalanka.
+2   +1 +2