See Me

f.o.x. | 27.06.2006 | Trance
4:10

Ensimmäinen varsinainen piisi minkä sain värkättyä Reasonilla. Masterointi on ainakin huono, tai siis sitä ei ole :P

8.00   546 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 214088 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Valandir 03.08.2006
Alkaa aika jämäkästi, mutta hieman juustoisesti. Bassorumpu on sopivan jämäkkä. Clappi kaipaisi mielestäni sitä kuuluisaa reeverbiä, ja muutenkin äänenlaatu kaipasi selvästi enemmän hiomista. Turhan juustoista musiikkia omaan makuuni, mutta jokainen omalla tavallaan. Perkussiot saisivat olla myös ehkä hieman kovemmalla, koska nyt ne jäävät ikävästi taustalla. Biisissä on myös jotenkin tunkkainen alapää, eikä sellaista selvää kirkkautta tahdo kuulua. Muuten kyllä biisissä on ihan selvä rakenne ja rakentelu toimii biisin kannalta ihan hyvin. 3 minuutin kohdalla kaipaisi rutkasti enemmän jotain tavaraa taustalle ja biisin pääkohtaukseen, koska nyt biisi vain ikäänkuin junnaa paikallaan ja se alkaa toistamaan itseään.

Kokonaisuudessaan kyllä hyvä ensimmäinen Reason tuotos, mutta sieluton teos. Juustoisuudesta ja mainitsinkin, joten en ehkä ole oikea ihminen tätä arvostelemaan. Äänenlaadussa on selvää parantamisen tarvetta, miksaus vain on jotenkin tunkkaisen kuuloinen. Ensin ajattelin, että voisi johtua biisiin äänenlaadusta (puhun nyt kbps:stä), mutta huomasinkin että se on 160, eli vika ei ole siinä vaan tekijässä. EQ:ta ja kompressoria enemmän käyttöön niin kyllä se siitä. Biisi myös kaipaa enemmän synia, niin taustalla olevia kuin pääsynina toimivia, efektejä taustalle, ehkä toinen bassolinja, koska junnaava offbeat ei ehkä ole parhain ratkaisu. Se on turhan yksinkertainen ja käytetyn kuuloinen. Näin tämä menee peruskamana ja jää keskinkertaisuuden kastiin. Kaikesta negatiivisesta huolimatta huomautan kuitenkin taas vielä siitä, että tämä on hyvää työtä ensimmäiseksi Reason biisiksi. Hyvä nähdä sinut vihdoinkin mukana taas musiikkirintamalla, tervetuloa joukkoon :)
0   +1 +2
 
8
Falter 12.07.2006
Noh, mikäs tässä. Iha hyvä biisi. Minusta, muista tämä on vain minun mielipide, tässä on aika paljon kertosäkeitä, ehkä jonkun verran liikaa :D
Ja vaikka ei olisi masteroitu ollenkaan niin kyllä tämä ihan järkevältä kuuloostaa silti (minullakaan juuri masteroituja ole www.mikseri.net/attag )
Melodian syystä tätä juuri kuuntelisikin. Kappaleen lopetukseen oisit voinut lisätä saman yksinkertaisen tylityksen kuin alussa, tai jättää kick&bass vähäksi aikaa tykittää.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat