MasterTNQ - Forbidden Memories (f.o.x. Remix)

f.o.x. | 07.08.2006 | Melodic Trance
4:28

Remixi MasterTNQ:n biisistä. Vedetty vähän menevämpään tyyliin kuin alkuperäinen versio. Melodian takia oli pakko remixata.

0.00   523 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 220642 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Valandir 10.08.2006
Alkaa vähän turhan yksinkertaisesti pelkällä normifeidauksella. Miksaus kuulostaa ihan onnistuneelta ja bassorumpu potkii kivasti. Melodialinjat ovat hyvin kaupalliset ja ehkäpä jopa eurotrancemaiset. Melodia kyllä kuulostaa jotenkin tutulta, siis niin, ettei se olisi edes MasterTNQ:n alkuperäinen, vaan alkuperäinen löytyisi joltain ihan muulta artistilta. Melodia on muutenkin aika mitäänsanomaton ja kuulostaa liian käytetyltä, koska soinnut ovat aika normeja ilman minkäänlaisia erikoisuuksia. Tässäkin on havaittavissa tätä kuuluisaa juustoisuutta, mutta se onkin sinulle olennaista, hehe. Rummut saisivat olla kyllä hieman kovemmalla, etenkin nuo hihatit. Nyt ne vain tuppaavat vaipumaan tuonne taaksen muun hälinän joukkuun. 3:44 tuleva syna ja sen melodialinja kyllä miellyttää korvani huomattavasti enemmän kuin alkupään melodiat.

No jaah, tämähän on tälläistä perus f.o.x. -materiaalia, ei tämä tosiaan huono ole. Vähän kaikkea tähän kaipaisi lisää, koska nyt tämä jää jotenkin vain yksinkertaisuuden kastiin. Kaikkea pientä renkutusta olisi toivonut kuulevansa kummaltakin puolelta kuulokkeista mutta nyt kaikki on ikäänkuin keskelle jätetty ilman isompia pannauksia, tai sitten pannauksia ei ole ollenkaan. Tämä menee jotenkin kyllä eurotrancahtavaksi, joka ei taas oma genre mieltymykseni ole. Bassolinja oli myös turhan yksinkertainen offbeat basso, joka kyllä kaupalliselta kannalta toimii aina. Miksaus kyllä kuulostaisi äänenlaadultaan olevan ihan kunnossa, mutta vähän puhtautta se kyllä tosin kaipaisi.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat