Rising Torches

5:31

Ensimmäiseltä demolta 2008

8.00   797 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=345553
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
lateX 26.08.2008
entisenä lätkämiehenä tiedän että tämmöinen hevi kuuluu soida kopissa just ennen peliä TÄYSILLÄ. hyvä meininki ja soitanto on hyvän kuuloista. sopivan raskasta. äänenlaatu tietenki on mitä on, siitä ei passaa haukkua tässävaiheessa, ei missään miljoonamiljoona blingbling studiossa tehty? pääasia että saatte paukkeen kuulumaan.
riku tuskin osaa marssia tahtiin mut jalat käy tässä mainiosti ja kapulat kuuluu pysyvän kädessä.
sanoista en äkkiseltään saa selvää, tekstin idea ei aukea ensikuulemalla.. tämäntyylinen laulanta ei ole jokapäivän soittolistoilla. oikeassa mielentilassa varmasti oikein toimivaa.
kitaroista vaan sen verran että kuulostaa vaan toimivalta, en niistä juuri tiedä niin en tuu kertomaan.
biisin rakenne on hyvä, eri osioissa sopivan erilaista meininkiä.
kehoitan jatkamaan samaan malliin. toivottavasti seuraavilta kappaleeseen tutustujilta tulee rakentavampaa palautetta. ei uskalla olla kovin kriittinen ku rikun kans samassa tuvassa vielä kuites 129aamua..
hyvin te vedätte.
0   +1 +2
 
Cockscene 10.10.2008
Ei paha, jotenkin ei ole tällaista tullu kuunneltua vain pitkään aikaan mutta itselle tuli jotenkin mieleen vanha Dark Tranquillityn albumi Skydancer joistain kohdista. Äänenlaatuun en mene sanomaan mitään koska ei sillä tässä vaiheessa edelläkirjoittanutta kompaten ole mitään merkitystä. siinä vaiheessa kun alkaa selvästi tulemaan yhtenevää tavaraa ja aletaan hakeen parempaa julkaisukanavaa sekä enemmän levitetään musaa niin silloin äänenlaatuun kannattaa panostaa.

Soitannollisesti tää eka oli aluksi vähän sekava mun korvaa ja tuntu että ei ollu oikein pysyny tempo kasassa koko biisiä ja heitteli aika-ajoin mutta ei tää silti yhtään pahan kuulonen ollu. Laulaja kuulosti paremmalta kun laitoin luurit korville ja toiseen kertaan kuuntelin. Live-esiintymistä odotellessa en kyllä voi enempää nakkoa ruusuja tai risuja. Toimivaa tavaraa, kunhan oikeat soundit löytyy. Vinkkinä vain että kitarasta säröä pois hieman ja selkeämmäksi soundia. itse myös laskisin sävelaskeleella virettä niin tois lisää munaa komppaukseen, mutta se on vain mielipide ja jokaisella on oikeus omaansa olkoot se kuinka paska hyvänsä ;)
0   +1 +2