tölö hall 1140439

förderband | 16.12.2005 | Trip-Hop
5:30

tästä biisistiä lähti liikkeelle kokonainen inspiraatioketju, mikä on tuottanut muutamia ihan hyviäkin tuotoksia. kitarointia ja soundimaalailua synkällä sävyllä.

kitarat: j kojo

9.60   2001 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilmiselvä 26.05.2006
Taatun tiukka ja persoonallinen Förderband-soundi. Hieman ehkä minun makuuni turhan kylmää meininkiä, jotenkin kaipaisin enemmän ihmisläheistä ulottuvuutta mukaan, mutta silti, on tätä mukava kuunnella joka tapauksessa. Erinomaiset soundimaailmat ja ihanat rummut.

Tuotannollisesti ei juuri nipottamista ole, todennäköisesti tämä toteuttaa tekijänsä näkemyksiä täydellisesti, joten enpä höpise enempää vain totean, että kyllä diggaan.
0   +1 +2
 
9
SpeaK 04.03.2006
Jep, kiva matka tämän biisin kyydissä.

Miksaus on kyllä huipputasoa, kaikki soundit pääsevät sopivissa määrissä pinnalle, ja panorointikikatkin tuovat kivan lisänsä tähän.

Soundit on kyllä tosiaan aika trippikamaa. Biisi rakentuu mukavasti, ja rakenne + soundit pitävät kyllä korvan hyvin kuulolla koko biisin keston ajan.

Biisi tekee kyllä todella hyvin sen minkä tekee, eli luo aikamoiset trippailutunnelmat huoneeseen missä sitä soitellaan.
Hianoo työtä.
0   +1 +2
 
9
substance 18.01.2006
Oujee mitkä hapot, selvästikin on vedetty muutakin kun pulkkaa. Alun biittihän on hyvä mutta liian kulunut mielestäni ja liian basic tälläiseen trippailuun. Meno kuitenkin vain paranee tämän jälkeen ja onpa vain melkoinen matka tämä biisi, erityisesti ihastuin äänimaailmaan erittelemättä sen kummemmin.
0   +1 +2
 
blindspot 08.01.2006
Hieno äänimaisema, mutta kuvauksen vastaisesti ei mielestäni kovinkaan synkkä. Kappaleen alkuun olisi sopinut erittäin hyvin jopa sana "veikeä". Tässä on hyvät soundit, ja kokonaisuus miellyttää korvaa. Erityisesti rummut kuulostavat erittäin hyviltä halki koko kappaleen. Torviosasto sopii hyvin mukaan kappaleeseen, ja tuo tähän jazzimaista otetta. Kappaleen synkkäsävyisyys tuli oikeastaan esiin vasta sen loputtua, tuossa kuunnellessa tämä ei tosiaan vaikuttanut lainkaan synkältä. Sangen omituista. Hyvä kappale, eheä kokonaisuus ja hyvät soundit.
0   +1 +2
 
10
makes69 20.12.2005
Mulle aukesi biisi eka biitiltä. Tämä mahtiteos päättyy soittolistalleni että heilahtaa voi hitto mitä avaruutta ja aavikkoa. mahtiteos.
0   +1 +2
 
10
kristian puberti 17.12.2005
Ohhoi Gebo, musasi paranee vain :D.. Naapurissas resonoi myös tän tahtiin <3.
0   +1 +2
 
10
rewind 16.12.2005
Mielenkiintoinen biisi, ei avautunut kyllä ihan heti ainakaan meikäläiselle rakenteen osalta. Samaan aikaan sekä mitäänsanomaton että täysillä groovaava setti. Soundit jälleen juuri sopivan räkäiset ja tuhnuiset, eikä miksauksessakaan mitään valitettavaa.

Tässä on kyllä jotain samanlaista addiktoivaa kuin Hese-mätössäkin. Jos kuuntelis vielä kerran.
0   +1 +2