en passant

förderband | 15.05.2005 | Chill Out
3:51

lisää sunnuntaimusiikkia. tuntuu nämä sunnuntait olevan täynnä jonkinasteista inspiraatiota.

vaikkakin on 120bpm, äänimaisema ja biisin jumittava biitti ainakin saa minut pelkästään chillaamaan.

tällä samalla kaavalla tätä biisiä voisi jatkaa vaikka loputtomuuksiin saakka, lisää b-, c- ja d-osioita, erilaisia bridgejä, niitä on mukava rakennella. tässä vain tuo b-osio tuomassa biisin rakenteeseen jonkinlaisen "bridgen".

kitarat: j kojo.

9.00   1646 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

spiritusandasper 10.08.2006
Härö alku. Lähtee myös liikenteeseen vähän odottamattomaan suuntaan, kun nuo rummut tulevat mukaan. Valittu suunta silti miellyttävä. Ei ihan sellanen biisi, jota odottaisin kun klikkailen chill out genren settiä soimaan, mutta eivät yllätykset ole pahitteeksi. Tässä varsinkin laadukkaasti tuotetun kuuloista meininkiä. Bassolinjasta pidän ja tossa 2:30 jälkeen tulee tuollainen ujeltava melodia tuohon taka-alalle. Toimii oikein nätisti ja tuo hienoa vivahdetta mukaan. Tästä ei juuri muuta yksittäistä jääkään sitten mieleen, vaan ennemminkin biisin kokonaistunnelma. Sitä vois kuvailla sanoilla oikukas ja arvaamaton. Eipä ole tämänkään tyylistä settiä pahemmin ennen eteen osunut, joten uuden tyylistä kuuntelukokemusta irtosi tästä meikäläiselle. Hyvä biisi mun mielestä. :)
0   +1 +2
 
8
Ei tää kovin chillii ole, mut mukavan lempeetä kuitenkin.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 14.08.2005
Onpas kyllä taas osaavaa tuotantoa. Alussa tuntui että jotkin soundit ovat vähän korvaepäystävällisen kovalla, mutta biisin edetessä tuntuu onneksi hyvältä kuitenkin. Junnaavaa ja sinänsä tapahtumaköyhää mutta jotenkin ihan mielettömän viehättävä soundimaailma.

Ihan loistavat rumpusoundit. Samoin kaikki syna- ja bassomeiningit jotka gruuvaavat erittäin paljon.

Öh. Tästä on hankala sanoa hirveästi mitään. Toimii, kaikin puolin viehättävää tavaraa ja tuotannossa ei juurikaan mitään kritisoimista. Ainakaan näin parilla kuuntelulla. Lopetan tähän kun en saa mitään sanottua, biisi vaan junnaa repeatilla. Rules!
0   +1 +2
 
10
näköradiomies 20.05.2005
ihan sumeen mukavaa kamaa.

jos nostas pikkusen tempoa ja laittas tasa biitin ni tästä sais aika maittavan housenkin..

mutta näinkin tämä on erittäin hyvää kamaa:)
0   +1 +2
 
9
Kukkonen 16.05.2005
Efektit sitä perus kebo modjoo ja äänimaailmat on hienosti maalailtu. Mukavan vaihtelun tähän saisi jos vetäisi alun nostatuksien jälkeen tiukemmat rummut, että groove oikein imeytyisi kuuntelijaan. :)

Sitten mentäisi sille linjalle, mistä itse enempi tykkäisinkin. :P
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta