Just a word

First Fall | 12.05.2005 | Rock
3:20

Oikeutetusti uunituoreen esikois EP:n aloitusraita! Kommenttia kommenttia!

8.28   3258 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

sikki-six 10.05.2018
Kivasti helähtää kitara, joka on tosin erittäin isosti pinnassa vs laulut. Hilpan on ohkainen yleissoundi biisissä, mutta minimaalinen instrumentaatio saa muuten täältä pojot. Biisi pykähti ajassa 1:26 jostain syystä, liekö täällä päässä vika vai missä. Hmm.
0   +1 +2
 
enrich 23.07.2015
En tiedä miksi, mutta biisi pysähtyi 01:26 kohdalle, mutta sen mitä kuuntelin, kertsi oli iskevä ja hieno ja laulajan ääni sopi siihen hyvin.
0   +1 +2
 
Asamael 10.06.2014
Jaaha, nyt ruvetaan menemään sitten jo melkein 10v vanhalle osastolle. Näistä päivistä on kyllä demotason soundeissa tapahtunut aikamoista kehitystä, joten ehkä jätän soundeista nillittämisen pois vähän turhana. Eipä tämä kyllä biisinä tai laulusuorituksen osaltakaan mitään erityisen laadukasta tavaraa ole. Ihan kivaa perusrokkia. Biisi katkeaa tuossa puolentoista minuutin kohdalla, joten jätän pisteyttämättä.
0   +1 +2
 
9
Fillari 24.01.2010
Soundillisesti toimiva ja raikas teos. laulu plus soitto on summana melko diskantipitoista, ehkä siihen vosi lisätä mukaan matalampaa osastoa mukaan tekemään soundista täyteläisemmän tai siten vain eq:a. Laulajan soundi kuitenkin toimiva ja äänitilaa ei ole yritetty täyttää lian täyteen.
0   +1 +2
 
8
Begemot 04.05.2006
Komppi hyvällä tavalla kimurantti. Kertsi oli kyllä tarttuvaa kamaa. Laulaja vetää alhaalta hyvin, mutta olen kuulevani, että korkeimmissa kohdissa nuotti välillä lipsuu...? Parasta tässä biisissä oli ehdottamasti toi popahtava kertsi jota rakenne vielä kuorutti. Hyvä veto.
0   +1 +2
 
9
K. Vainio 25.11.2005
Todella hienot pohjat on biisiin saatu aikaiseksi! Wau! Laulussa on vielä pikkuisen sellaista epävarmuutta/epävireisyyttä, mutta senkin varmasti saa aika helposti hiottua puis. Oikein hyvä kokonaisuus.
0   +1 +2
 
8
Cerende 18.11.2005
Joku outo elementti oli mukana kokko biisin ajan, ja mä en tykänny siitä.
Laulajan ääni tutntuu sortuvan välillä, mut se voi yhtä hyvin olla mun kannut, ku miksaus, ku seki, et ei ois taitoo. Mene ja tiedä.
Kitarat puskee liian kovaa läpi, se se varmaan se elementti on, eli miksauksen piikkiin se.
Biisinä ihan oivaltava ja kivamnkuulonen, vaikka en ehkä emoks tätä lähtis genrettämään, vältämättä.
Tulee fiilis, että keikkatilanteessa olisin onnellinen, tulee ikävä sitä fiilistä, kun keikalla on ollu saatanan kuuma ja on ihan hikinen ja sit astuu ulos pakkaseen ja vaan tuntee sen kontrastin.
Kokonaisuutena siis tosi mukavban menevä kappale :)
0   +1 +2
 
9
HW 04.11.2005
Mitä ihmettä on "emo"?
Kaunis ääni tuolla tytöllä. Kirkas ja puhdas. Vähän lisää treeniä se kaipaisi mutta kivalta kuulosti kuitenkin. Särökitara loi sille toimivan kontrastin.
Biisi itsessään oli kekseliäs ja persoonallinen joskin aika perinteisellä tavalla. Se poikkesi valtavirrasta mutta ei kuitenkaan mennyt liian pitkälle. Kaiken kaikkiaan kuuntelukokemus oli miellyttävä.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 31.10.2005
Olipas iloisen kivaa meininkiä. Laulaja laulaa kauniisti ja biisi toimii muutoinkin!
0   +1 +2
 
7
Javeol 08.08.2005
Naissolisti on sinänsä hyvä keksinstö emo-bändille. Tuntuu siltä, että naisääni soveltuisi paremmin tiukempaan rockkiin kuin hitaaseen melankoliseen tunnelmointiin. Olisiko emo väärä nimike musiikillenne? Mahdollisuuksia näyttäisi olevan enemmän alternative metallissa? Bändi kulkee suomalaisen synkistelyn valtatietä, mutta antaako sellainen taidokkaalle bändillenne ilmaisuvoimaa? Tarvitseekohan bändinne enemmän omaleimaisuutta? Kysymys on kahdesta asiasta: tunteista ja erilaisuudesta.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta