I never ment to

First Fall | 12.05.2005 | Rock
3:18

Tää tässä on sit kai se pakollinen balladi...

8.47   1852 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Heikki Who? 21.06.2005
Täähän oli kova. En menis mitää balladi leimaa lyömään kappaleen otsaan vaik oliki vähä tunnelmallisempi, kuin edelliset. Erittäin makee kertsiin lähtö!
0   +1 +2
 
8
Majest. 17.05.2005
hihi.. tämänhän voisi kuvitella kuulevansa vaikkapa radiosta :) Kivaa balladi tavaraa todellakin, kertosäkeestä pidän todella todella paljon.
Kokonaisuutta ajatellen mukavan popahtava biisi, tässä on sitä jotain hitti ainesta :) Joku kotimainen bändi tästä kyllä tulee mieleen, mutta en nyt valitettavasti nimeä mieleeni saa :) Voisinpa melkein tallennella biisin koneelle myöhempää kuuntelua varten.
0   +1 +2
 
luoja 16.05.2005
Ei kai se sentään iha pakolla tehty? Musiikin on hyvä antaa elää omaa elämäänsä, olla itse vain työkalu siinä välissä. :)
Saundit teillä on kohdaallan, siistit ja selkeät. Muten ei niin minua "liikuttanut" tämä biisi, mutta varmasti tälläisen musiikin kuuntelioita. Itse pidän hieman "nokkelammasta" musasta.
0   +1 +2
 
7
substance 16.05.2005
Tässä on ihan raikas meno, tuotanto hakee vielä uomiaan, on mielestäni hieman hukassa nuo laulut etenkin kertsissä. Ei muuten mitään valittamista biisistä.
0   +1 +2
 
8
Joni Koskimaa 16.05.2005
Laulajalla mukavan hentoinen ääni. Sopivan iso kontrasti A- ja B-osioiden välillä. Kaiken kaikkiaan aika leppoisaa poppiahan tämä on, ei tee missään vaiheessa tiukkaa kuunnella.
0   +1 +2
 
9
JM 16.05.2005
Rokkikohdat toimii aika jänskästi tässä, hienoa dynamiikkaa rakenteessa. Sounditkin on selkeät, paitsi laulu voisi olla vähän enemmän kuuluvilla. Soitto sujuu kohtuullisen hyvin ja laulu toimii. Aika persoonallinen ja erikoinen biisi, joka lainaa kuitenki kertsissä poppirokin hienon yksinkertaisuuden melodiassa. Lopuusa jäi kyllä todella positiivinen tunnelma, tykkäsin paljon. Oikeastaan tuo tidi-tidi jutun hitusen liian suuri äänenvoimakkuus ja laulun liian pieni vola oli ainoat asiat, jotka häiritsi.
0   +1 +2
 
9
SaastanenHippi 16.05.2005
Kylläpäs ringistä tuli taas erilaista musiikkia kuin yleensä. Ihan mukavan leppoista tämä kyllä on. Kitara on vaan vähän ton laulun päällä. Eli kitaraa hiljemmälle ja tota kaunista naislaulua lujemmalle:)

Kertosäe on hyvä myös. Ehkä vähän popahtavaa, mutta hälläkö väliä, kunhan hyvältä kuulostaa.

Elikkä siis.. nuo A-osien kitarapimputtelut kannattaa miksata uudestaan.. nyt vähän liian lujalla. Luureilla jopa särisee vähän ja se ei ole hyvä juttu
0   +1 +2
 
8
lion 16.05.2005
Saundimaailma on hieno, mutta eri osat tuntuvat irrallisilta toisiinsa nähden, kuten sahakitara ja cleanikitara. Myös laulussa olisi petraamista, mutta hyvältä kuulostaa. Miksaus tosiaan vaatii hieman vielä fiksailua. Hienoja kohtia oli kyllä! Mielestäni se tauko siinä ennen kertsiä on hieman liian hiljainen, sillä kuulostaa siltä kuin biisi katkeisi. Jos pellit jäisivät soimaan taustalle taukokohdan aikana, niin kohta kuulostaisi jo huomattavasti paremmalle. Loppu oli hieman töksähtävä, olisi kaivannut stemmoja tms viimeiseen lauseeseen. Kuitenkin matsku kuulostaa oikein hyvältä, mutta lähinnä tekniset seikat jäävät hieman häiritsemään. Tämä on kyllä mielestäni lähempänä kevyttä poprokkia kuin post-emoa, mutta no, aika häilyviä nuo käsitteet.

Särökitaroihin parannusehdotus: Keskialuetta enemmän esiin, vähemmän säröä ja junttarockhakkaamisen sijaan pätkivää riffittelyä tyyliin "dada-dada-dada-dada-dadadada" niin kuulostaa jo paljon emommalta ja voisi tuoda biisiin huikeasti lisää eloa. Puhtaiden kitaroiden ja särökitaran vuoropuhelua on kehitettävä siihen suuntaan että biisi jatkaa rullaamistaan eteenpäin ja kuulostavat yhtenäiseltä kokonaisuudelta. Vaikka tämä onkin valmis EP, niin parannuksia kannattaa tehdä jos se vain on mahdollista. Julkaisette sitten paremmat versiot joskus tulevaisuudessa.

Mutta siis, biisi oli hyvä, ehkä hieman hukkuu massaan. Laulusuoritukseen voisi myös yrittää vähän puristaa lisää virettä vaikka nuottiöljyllä :D, eli hieman oli epäpuhtauksia laulussa. Hyvää matskua ja lupaavan kuuloista. Trendikäs nouseva genre ja hyvin toimiva bändi! Onnea jatkoon!
0   +1 +2
 
9
Jukeboksi 16.05.2005
Hei, kätevää, emoo oonkin halunnut kuulla enemmän. :D

0:40 alkava särökitara toimii loistavana kontrastina herkänkuuloiseen lauluun, sanat ei merkkaa mulle edelleenkään mitään. Kitara toimii muutenkin hyvin, mukavan melodista. Pysähdys ei sit toiminukkaan niin hyvin...ei melkein ollenkaan itse asiassa. Kertsi sit korvaakin sen..2:50 iskevä kaukainen särö mukavankuuloinen, loppu jää mukavasti leijumaan ilmaan...pysähdys tiputti ysiin, mut en usko että ois muutenkaan ollut kympin kappale, silti erittäin kova lurahdus, näin sanoakseni. :)
0   +1 +2
 
repulse 16.05.2005
Hyvä meininki! Mukavasti toi säröskitta toi dynamiikkaa kaertosäkeistöön.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta