Through

Faro | 14.10.2004 | Ballad
4:10

Se herkempi biisi. Kertosäe kuitenkin säröllä. Vuodelta 2004.

8.50   1763 kuuntelua

Kappaleen sanat

I shouldn't let you wonder
I should just tell you if we are through
But that's just the problem, see I
don't really know if it's true

You've been so good in some ways
You were the one I was looking for
But now that we've both grown up I
I don't know what I want anymore

*
I could make it
on my own
But I would be without you and
all alone
It feels like my head is breaking
*

I never seeked to hurt you
There's nothing you have said or done wrong
It's just that I have this feeling
sometimes I don't think I can go on

It would be easier if
you just took off and left me for good
But I know you won't do that so
that leaves me wondering if I should

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Einsteins 01.11.2004
Toimiva poppis tämä, vähän hontelomainen miksaus, mutta toisaalta sopii tuollainen haavoittuva äänimaailma. Särökitarat (ja tuon soolon) olisin jättänyt pois ja peltien räminät, eivät mielestäni sovi.
Mutta kaikenkaikkiaan hyvä esitys.
0   +1 +2
 
6
MusaPoju 01.11.2004
En mä oikein tykkää. Herkkä Balladlaulu on kyllä. Onhan tää hienoki balladlauluuu. Moikkamoikka
0   +1 +2
 
9
Redfox 31.10.2004
Mukavan herkkää laulantaa,laulajalla on kaunis ääni,ja kitaratkin tuntuvat varsin toimivilta.Kertosäekkin toimii,valitettavasti en oikein pysty kommentoimaan tekstejä,koska en ole niin nopea suomentaja,mutta kyllä tää ysin ansaitsee.Ja eikä fanittaminenkaan liene liioiteltu ratkaisu.Mä kattelen ne muut biisit sitten joskus,kunhan lopetan joskus tämän kommenttiringin käyttämisen tältä päivältä.
0   +1 +2
 
9
PilgriMage 30.10.2004
Ei voi mitää, nätti äänihän tuo on edelleen. Vaatii vaan vielä vähän rohkeutta ja semmoista positiivista rutiinia, särmää .. rohkeutta.. potentiaalia on paljon. Ja biisin melodia nätti, semmonen haikea the Cranberries-fiilis tuli .. ja pianomiehenä tykästyin ihan täysillä tuohon pianohärdelliin kans.. :O .. rumpujen kans pientä ongelmaa, soundi vähän tukossa.. mut kokonaisuutena fiilis on tois hyvä..
0   +1 +2
 
8
sadomatti 30.10.2004
Tämä kappale herätti "positiiviset" vibat alusta lähtien, tarkoittaen että kappale toimii. Itse olisin korostanut pianoa hieman ja miksannut rummut vähemmälle. Kyllä biisi toimii näinkin, etenkin Sarin hyvän äänen takia, mutta pienellä hiomisella kappale olisi vielä parempi. Hyvä kappale, mutta miksauksen takia verokarhu nappa parit bojot pois.
0   +1 +2
 
9
docey 29.10.2004
Ai kun sattui nyt hyvää tunnelmointia. Tässäkin biisissä noi rumpusoundit kalahtaa onttoudellaan korvaan, mut toisaalta tällanen aito soundi on mukava tähän biisiin. Vokaaleja olis voinut nostaa enemmän pintaan ja pianosoundi on tylsän synteettinen. Sit ton cleanin sähköskeban olis voinut vaihtaa akustiseen, mut toimii toki näinkin. Säröskeban kertsiin olisi voinut tuplata ja heittää sitä kautta enemmän pohjaa kertosäkeeseen. Soolossa oli ihan ideaakin mut liikaa säveliä mun mielestä.

Sävellyksenä ei tarjoa paljoakaan uutta, mut henkilökohtaisesti tykkään tästä. Kiva fiilis, sovitus on hyvän kuulonen, kun saisitte soundit vielä kohdalleen niin näistä biiseistä vois nauttia paljon enemmän.
0   +1 +2
 
10
DimensionZ 24.10.2004
Nonniiin löytyihän se kymppibiisikin sieltä kun jaksoi vähän odotella. Loistava sävellys, hienot soundimaailmat, nyt se pienoinen retro on kohdallaan. Vaikka pianosoundi oli vähän synteettinen, niin paljon että vähän häiritsee, piano sopi erittäin hienosti biisiin. Olisi ollut hieno jos olisi ollut pelkkä piano ja laulu ensimmäiseen kertosäkeeseen asti; kitara ja rummut samantien kuulostivat ehkäpä vähän liian tunkeilevalta. Non-särö kitara oli tätä jopa koko biisin läpi. Kitarasoolossa hieno vahnanaikainen soundi ja sävellys. Kaikenkaikkiaan pienet miksausongelmat ajankohtaisia kaikissa kolmessa biisissä, mutta tärkein eli musiikillinen sisältö on todella vahva.
0   +1 +2