Stillness 2

Evolution Drive | 21.03.2006 | Ballad
4:26

Ajattelin kokeilla miksata uudelleen tätä biisiä. Originaalissa on hiukan tunkkaiset soundit. Yritin saada yleissoundia erottelevammaksi, laulua paremmin esiin sekä rumpuihin lisää lätinää. 70´s blend- piano vaihtui Rhodesiin.
Kuuntele ja anna kommenttia verrattuna edelliseen miksaukseen!

- Antti -

9.50   551 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 195247 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

80sForever 06.04.2006
Se dolby- efekti aiheutui siitä että masterointivaiheessa olin innoissani laittanut kompressorin asetuksia sillä tavalla että se pumppasi joissakin kohdissa, enkä sitten malttanut tehdä kunnon tarkistuskuuntelua... Myös Rhodesin tremolo- efekti aiheuttaa samanlaisen fiiliksen.
0   +1 +2
 
9
Heksankeikka 06.04.2006
Huomattavasti tasapainoisemmat soundit kuin ensimmäisessä. Toisaalta jossain kohdin kuulosti ihan siltä, kuin olisi dolby (ja vielä B) päällä..en tiedä, mistä johtui. Ehkä kitara kaipasi rahtusen enemmän kaikua, tai jotain. Pelästyin, olitko ottanut "uuuuuu"-stemmat kokonaan pois, mutta et sentäs. Ne toivat hyvää nostetta toiseen säkeistöön. Kitarasoolon erilainen soundi oli sinällään hyvä, mutta koska se erosi niin paljon perussoundista, tuli sellainen olo, että nyt on kutsuttu joku kitarasankari vetäisemään soolo ja kuittaamaan mittavan palkkashekin. Eli pidin enemmän samansoundisesta soolosta, joka originaalissakin oli.

On se vaan hieno piisi, ei voi mitään. Silti ysi, sillä odottelen sitä täydellistä miksausta.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat