Yön Sankari

ETO | 09.12.2005 | Pop
5:28

Sanat:Rampe
Säv: Perhama
Laulut + skitta: Arska
muut: Perhama

8.92   1562 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Outs, tuo ääni, kuinka se urahtaakin noin miehisesti, erittäin miehisesti, uuhh. Äänimaailma on visuaalinen, tästä ei heti päästäisi irti, mutta ainahan voi kuunnella uudestaan. Oikein mahdikasta puuhaa miehekkäällä otteella. Kokonaisuutta on vaikea pilkkoa palasiksi, siis arvostelua. Yksi sana, yksi ainoa sana tästä: Loistava!
0   +1 +2
 
8
Black Velvet 12.09.2006
Hyvin toteutettua juttua on joo. Tämmöstä rockpoppia vai pitäisikö sanoa poprokkia. Hyvä kuva tuossa muuten...
0   +1 +2
 
9
Joe Hoe 28.03.2006
Täähän yllättää ihan positiivisesti, vaikka kyllä se Coned Sphere kolahtaa mulle vielä paremmin, mutta eipä oo huono tämäkään, varsin valmiinkuuloista kamaa. Laulussa näin suomenkielellä ehkä jotain Pate Mustajärveä : ))), ei vaan, onhan tää nyt parempi..
0   +1 +2
 
8
electricwarrior 21.03.2006
Tää vois olla jostain leffasta. Tunnekuohuissaan mies päättää lähteä kotoa ja ajaa läpi yön Turusta Lappiin... matkalla hän yrittää päättää päivänsä hakeutumalla salaman iskun kohteeksi, saa turpaansa grillijonossa Vetelissä ja auton mentyä romuksi palaa takaisin kotiin VR:n kyydillä ja sopii asiansa.

Hyvin "junnaa" tää biisi. Hyvä, ettei tätä ole kasvatettu liikaa loppua kohden. Tunnelma katoaisi varmasti. Oletteko kokeilleet saada biisiä tiiviimpään pakettiin? tehkääs tästä joku RadioEdit 3min30sek. Olisi mielenkiintoista kuulla.

Tää on miehisten miesten musaa. Tehkää lisää.
0   +1 +2
 
8
Cerende 07.01.2006
Biisin nimen ja genren perusteella odotin jotain ihan muuta, kun tunteikasta suomenkielistä semimelankoliarokkia. Ja hyvä, että olin väärässä.
Tos joissain kohissa tulevat synapimputukset on mieltsin kivan kuuloset.
Miksaus on todella ammattitaitonen, mikään ei puske muitten äänien yli liian kovaa, kertsi nyt ois saanu vähän erottuvampi olla..
Vaikka on hienosti tehty ja toteutettu biisi, niin kuitenkin pituus muodostuu vähän taakaks, pitää ottessaan, mut.. Tietyllä tapaa kuitenkin koko ajan odottaa sitä hetkeä, ku se biisi räjähtää, ja kun tää biisi kerta ei räjähdä, ni liian pitkä aika saa sen "millonkohan se tulee" -fiiliksen muuttumaan "voiskohan se jo tulla" -fiilikses, vähän niinku seksissä, varmaan tiedät mitä tarkotan..
Kyllä, juuri tämä on se mistä voidaan vielä hioa ja korostaa, perusasiat on kunnossa loistavasti ja oma juttukin muotoutumaisillaan toivottavasti?
0   +1 +2
 
9
Paate 17.12.2005
Hieno biisi. Intron aikana mietin, jotta kuuntelenko loppuun. Kuuntelin ja se kyllä kannatti. Hyvä fiilis jäi.
0   +1 +2
 
8
Alessio 17.12.2005
Hyvä biisi, ehkä hiemän pitkä mutta ei haittaa kun se on hyvä. Mielestäni enemmän rockia kuin poppia. Hyvä intro, tykkään. Miksaus onnistui erittäin hyvin, ei helppoa kun kyse on aidoista rummuista ja hevi-kitaroista. Maija Vilkkumaa voisi oppia jotakin teiltä. :)
0   +1 +2
 
9
punkabilly 10.12.2005
Normaalisti en pidä suomirokista/popista, mutta kun musiikki on ammattitaidolla tehty niin se on aina hyvä. Tunnelmallinen ja kaiken puolin kiva kipale.
0   +1 +2
 
10
tommygun 09.12.2005
Onpa hieno tunnelma. Kuuntelin heti biisin toiseen kertaan ja kuuntelen vielä monta kertaa! Biisi jää soimaan päähän ja sehän on mielestäni hitin merkki! Soundit ovat todella upeat ja muutenkin onnistunut miksaus. Laulu ja stemmat sopivat biisin sanoitukseen upeasti. Myös kiipparit antavat hienon säväyksen.

En viitsi säästellä kymppiä näille hemmoille. Homma kolahtaa myös härmän kielellä. Lisää jään odottamaan.. Onnittelut!!
0   +1 +2
 
9
HW 09.12.2005
Jopa oli mukava ääni tuolla laulajalla. Semmoinen iso mutta karhea. Sanoituskin oli aika hieno, samoin melodia.
Soitto kulki todella komeasti. Kuulosti siltä että yhteissoittoa on harrastettu jo pitemmän aikaa.
Oli tämä aika mainiota. Mahtipontista poppia jollaista ei ole koskaan liikaa. Saako tätä lisää?
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta