Lyhyesti Virsi Kaunis[Poison RMX]

4:18
8.80   3943 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=63013
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
ArrestKulak 14.03.2005
ooh. mikä alku. himokas ja kostea. ihanat fätti biitti kolisee :) fruityllä se homma pelaa ;) kuolemanraastava ja letkeä viritys. tämän mukana voi vetää itsensä jojoon ;)
0   +1 +2
 
rolandkorg 14.03.2005
Ei mene omaan musiikkimakuun. Alku oli ihan jees.
0   +1 +2
 
Syntaksivirhe 14.03.2005
ihan mukavat elektro soundit. tunkkainen soundi, mukava.
0   +1 +2
 
Tämäpä jäi pitkäksi aikaa soimaan. Taustamusiikiksi ainakin sopii, se tuli juuri todistettua. Juuri tämmöistä sopivan hiljaista ja fiilisrikasta humppaa. Varsin meneviä soundeja löytyy sieltä täältä ympäri biisiä.
0   +1 +2
 
9
Pukkapää 10.10.2004
Do diin! Tune poika se tätä biisiä suositteli ja kyllähän tämä vaikutti; äänimaailma on saatu hyvin kohdilleen ja luikerteleva rytmi jyllää hyvin eteenpäin. Genreä en paljon kyllä tunne, mutta kyllä tästä ainakin sain tietynlaista potkua. Luultavasti saatanan isoilla kajareilla saisi tästäkin enemmän irti, mutta kyllä tämä poraa siltikin, vaikka kajarit ovat maitokauppa-tavaraa... Mutta mutta; industrial-fanina tämä viisu teki kauppansa ja ansaitsee kiitettävän numban. Katsotaan, uskallanko muita viisuja kuunnella... Hyvä hyvä!
0   +1 +2
 
9
melusina 03.09.2004
Minä tykkään! Tosi hyvä synkkä soundimaailma ja paljon pureksittavaa. kaipaamaan jäin laulua ja ehkä vhän sellaista että biisi lähtis käyntiin kunnolla että vois tanssia:)mutta se ei kai ollut tarkoituskaan!
0   +1 +2
 
NeverSayYes 08.07.2004
Valitan mutta nyt ei kyllä tämmöseen irtoo mitään kommentia kun en tämmöstä musaa kuuntele, mua alkaa ahistaan tämmönen
------------> seuraava biisi
0   +1 +2
 
orion903rock 08.07.2004
nää Industrial jutut ei oikein kolahda.... ei huono mut ei mitenkään erikoinen eli en erottaisi tätä muusta massasta
0   +1 +2
 
Eettinen haukotus. Hieno artistinimi ensinnäkin. Mitenkäs se biisi...

Toi heti alussa oleva saundi on jotenkin kämänen mutta se on kai ihan tarkoituksella sellainen. Muuten tämä kyllä toimii oikein mainiosti näin juuri heränneenä. Hyvä tapa aloittaa tämä päivä. Mitä ihmettä? Yhtäkkiä siirrytään melkein kuin eri biisiin... jännää. Sitten se loppuikin jo. Hyvin tämä tuntuu rullaavan eteenpäin eikä tässä nyt mitään suurempia valittamisen aineita löydy. Yleinen saundimaailma toimii hyvin yksiin. Hieno biisi. Ehkä tän olis voinut silti ihan kylmiltään lopettaa eikä laittaa tollasta irrallista pätkää loppuun?
0   +1 +2
 
9
Kukkonen 23.07.2004
Hieno soundimaailma, mutta nopealla breakbeatilla tästä saisi paljon menevämmän. Tulee mieleen hidastettu kohta jostain elokuvasta, missä päähenkilö/henkilöt ottavat raskaat aseet ja mahtipontisesti kävelevät rinnakkain katua pitkin... Sitten suvantokohta pilaa kyseisen tunnelman.

Odotan vaan, että millonka alkaa se nopee breikki, missä nää henkilöt alkaa tappeleen, mutta sama mahtipontinen kävely vaan jatkuu... Lopun vocaalicuttien aikana nämä henkilöt pysähtyvät pahiksen oven ulkopuolelle lataamaan aseitaan ja sitten tuleekin seuraava teksti: "Jatkuu seuraavassa jaksossa."

Ihan joo menevää, mutta nopeeta breakkia tämä kaipaa ja ehdottomasti.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5