Emptiness Of Soul

Ethical Yawn | 20.11.2004 | Ambient
6:24
9.00   677 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Siddhartha 15.01.2005
tää on hieno veisu, itelle kolahtaa parhaiten toi tumma alku. mut ei mulla ole mitään suuria moitteiden sanoja mutenkaan, ehkä saundeissa jotain vähän..hyvää chilli kamaa, keskivertoa huomattavasti parempaa, mun mielestä.
0   +1 +2
 
Nebula_Meltdown 28.11.2004
Erittäin mukavaa soundia taas... Pudottaa aika syvälle ja kohottaa samaan aikaan. Tulee kyllä oikein rauhallinen fiilis. Parin minsan kohdalla lähtee kiva melodia käyntiin, ton passby-efektin tullessa taas. Hyvä kipale taas kerran. :)
0   +1 +2
 
Olavio 23.11.2004
Alku enteilee jotakin aivan muuta kuin mitä tuleman pitää. Kappale on kyllä sen verran monipuolinen ja eri elementeistä koostunut, että kokonaisuuden hallitsemisesta nostan jo hattua.

Erityyppisiä saundeja löytyy laidasta laituriin. Tuo melko pinnassa oleva sointu on saundinsa puolesta alkuun hieman säikähdyttävän kova. Saundimaailma muutoinkin ei ole tsillin pehmeä vaan melko kovahko muutoinkin. Tämä ei missään nimessä ole huono juttu vaan virittää kyllä oikein mukavan haikean tunnelman.

Omat lempipaikat tämän piisin tiimoilta löytyvät tuolta loppupuolelta jossa runpuihin tullut variaatio ja muu hässäkkä luovat mahtavan gruuvin. Loppupuolen rytmissä myös jotain 80-luvun vivahteita ja se miellyttää kovin minua.

Hieno ja viileä tsilli, joka huipentuu kunnon kruuviksi. Parit äänet voisivat vaimeampanakin kuulua, mutta kokonaisuus on loistokas. Ainiin ja hyvästä rakenteesta ekstrakehut! :) Vola!
0   +1 +2
 
9
Pukkapää 20.11.2004
Todella erikoinen oli kokonaisuus tässä biisissä; alku antoi kuvan pelottavasta biisistä, mutta sitten kun tuli melodia ja rytmi kehiin, niin biisi paljastui todella grooveksi kamaksi. Soundit ovat erikoiset, kuten myös biisin rakenne, mutta jälleen kerran se on pelkkää plussaa! Biisin pituus on myös aika pitkä, mutta se ei rasita mitenkään kokemusta... Tavallaan biisi tuntui hieman kuin unimaailman tuotteelta ja biisin nimi on täydellinen. Itse tykkäsin tästä biisistä ja sen oudoista äänimaailmoista ja rakenteista. Kyllä tästä kiitettävä numero pitää antaa. Herra Tune, jatka tätä rataa ja suuri kiitos tästä kokemuksesta!
0   +1 +2
 
Deep Cold 20.11.2004
Olipa surullinen kappale. Erikoisia soundeja oot väsännyt. Kappale saa aikaan erikoisia mielikuvia. Kappale oisi tarttenut jotain muhkeaa padia. Voisit yrittää jotain pientä koukkua biisiin,koska kappale jää vielä hiukka tylsäksi. Biisin nimi oli ainakin hyvä ;)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat