Affection

Escay | 01.06.2007 | Dream Trance
5:34

(Oletusarvo, paina muokataksesi)

9.29   1694 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
T-Sync 19.07.2007
HUPSISTA! Täältähän löytyy aivan saakelin valmista matskua. :O selvää kehitystä tapahtunut sitten nectino-projecktin. Kuuntelin äsken DJ Orkidean vanhoja settejä ja pistin tämän perään soimaan; soundihan on täälläpäin jämympää kuin _jollain_ ihmeen dj orkidealla. ;)

Asiaan ( paskaakin voisin jauhaa vaikka neljä kertaa aiempaa enemmän )
Basari on mukavan tuju, sen taajuusalueet on kunnossa. Napsuu ja jytisee.
Rakentelu tosiaan alkoi aika lennosta kuten anskee sanoi, mutta mulle toimii tommosetkin ysärialoitukset ihan hyvin. Padit on ihan kauniit, tosin mä tykkäisin tässä tapauksessa padeista jotka vähän eläis enemmän. nää on aika kliiniset. Pitchiin vähän jotain sine-lfo:n tynkää niin johan potkis perseelle. Noi arpeggiot alusta asti kuulostaa kivoilta lisiltä tuohon soundimaailmaan, joka on kiitettävän täynnä (ei liikaa, vaan sopivasti.)
Offbeat-bassosta valittaisin ihan tavan vuoksi jos se ei toimisi tässä näin hyvin. Ekassa breikissä tosi kiva melodia ja soundi, mutta siitä noustiin mun mielestä turhan nopeesti ton kompin kera. vähän rauhallisempi rakentelu olis ollut paikallaan. Varsinainen suvanto sitten tulee vähän jälkijunassa, ja tunnelma ei ole niin korkealla enää siihen laskeuduttaessa kuin mitä se oli ekaan breikkiin mentäessä. Suvanto silti toimii ihan mukavasti ja piano kuulostaa erittäin kauniilta.

Kaikin puolin voisi sanoa että Soundit, miksaus ja melodiat vaan yksinkertaisesti toimii. ainoa heikko juttu on biisin rakenne, josta saisi pienellä viilailulla selkeämmän. nyt ei oikein tiedä, missä kohdilla se suurin koukku piilee.
0   +1 +2
 
10
Anssi H 01.06.2007
Hyvin alkaa, kick+basso tulee aika yllättäen hommaan mukaan. Olisi voinut olla pidempääkin rakentelua, mutta menee näinkin hyvin. Biisin ehkä koukuttavin puoli löytyy taustoista ja sitä myötä tunnelmasta. Piano tuo myös biisiin tarttumapintaa ihan kunnolla. Tykkään siitä että supersahat on jätetty tälläkertaa narikkaan. Tuo ensimmäinen kunnon melodia on mukavan massasta poikkeava, ja hyvä. 3 minsan jälkee alkaa biisin ehkä paras kohta. Mukava suvanto, jonka perästä mukavaa fiilistelyä. Ei sen kummempaa melodiaa edes, mutta tunnelma pidetään erinomaisesti yllä. Lopetus ei ole kummempi, mutta ei sen niin tarviikkaan olla. Mun mielestä outro ois voinu olla kyl sillee pidempi. Soittimia olisi aina vähitellen voinut jättää pois, niin olisi voinut toimiakkin. Mutta kyl mä nyt tähä 10 länttäsen koska tän biisin tunnelma on niin nannaa! :)
0   +1 +2
 
10
inclown 01.06.2007
oikeesti!!!!

todella hieno biisi joka todellakin sopii kesäyön tunnelmaan
0   +1 +2
 
pieslice 26.08.2007
Alussa tosi kivat padit ja arpeggio. Tukevahko kick ja alitajuisesti kumiseva matala bassline toimivat kuten niiden luulisikin :)
Melodiat ovat hyviä ja rakenne kunnossa, tosin 2.5 minuutin kohdalla ehkä vähän jumittaa liikaa, ja kolmen minuutin kohdalla tuleva suvantokohta ei ehkä lähde niin pehmeästi kuin olisi toivonut.
Noita arpeggioita ja taustasäksätyksiä olisi voinut olla enemmänkin kun ovat niin kivan kuuloisia.
Soundit siis toimivat, mutta hieman ilmavuutta ja unenomaista leijailua olisi saatu enemmän esiin hillitymmällä rumpuosastolla ja vaihtamalla osa sahapadeista jousisampleiksi tai muiksi pehmeämmiksi soundeiksi.
Turhaa tässä on silti mitään merkittäviä parannusehdotuksia jaella näinkin toimivasta kappaleesta.

Pidän tällaisesta pianovetoisesta ylimelodisesta musiikista melko paljon ja tämä menee ehdottomasti mikserin dreamtrance-osaston kärkipäähän.
0   +1 +2
 
10
dj musical 23.06.2007
Todella hyvin lähtee biisi rullaamaan todella voimakkaalla ja jyräävällä kickillä. Taustalla soivat padit ja pianot kuulostavat erittäinkin hyviltä ja melodia puoli on siis kunnossa :) Basso on aika peruskauraa tai ei se ainakaan mitenkään erikoisuudellaan yllätä, mutta toimii kumminkin hyvin ja sehän on se pääasia. Ja Anzeehan tässä jo kaikki pääasiat sanoikin, että turha tässä nyt samoja asioita kertaamaan :D
0   +1 +2
 
9
starts 05.06.2007
Tunnelmaahan tässä on tosiaankin. :) Erittäin hyvin valitut soundit, toimii yhdessä erinomaisesti. Transen kenreen nähden aikas tyypillistä "dreaming" -lisillä maustettuna. Ja tämä dreamtrance toimii erinomaisesti tunnelman luomisessa. Melodioiltaan ei tosiaan mitenkään mieleenpainuva, mutta se ei mitään haittaa. Haikea tunnelma kaikenkaikkiaan, tämä on vaihtoehtoista ja suositeltavaa musiikkia kesän tunnelmiin, ja tosiaan varsinkin kesäyöhön- syvät mietteet ja auringon laskut. Hyvä!!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta