CALIENTE feat: Daniela Lainela

Erick Jon | 19.05.2006 | Soul
4:37

1. Caliente 3:25
2. Caliente 3:25 - featuring: Daniela Lainela
3. Dance 3:52 - featuring: Brand X - Album Bonus Track

www.erickjon.com

7.33   1872 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
On metkaa settiä. Vähän musta kaatuu liian kunnianhimoiseen konseptiin vaikka sinäänsä hyvää onkin. Laulussa ideaa. Vähän nuo itämaiset melodiavaikutteet jotenkin häiritsee mua.
0   +1 +2
 
4
GARDEN 05.08.2006
hei eric,

ei tää nyt jaksa sytyttää millään tasolla. sanoma on tottakai tätä höpöä, ku on bilebiisistä kyse, mutta kun ei täss ole muutakaan?

ei sytytä millään tasolla. edes syvempään analysiin.
0   +1 +2
 
dip flirt 15.06.2006
Miksi tää biisi ei suostu kuulumaan?
0   +1 +2
 
Soulhouse 20.05.2006
Nyt soi vaikka vieläkin toi Media Playeri jotain valittelikin aluks formaatista.

Mutta biisistä... perus mikseri.net-massaan hiukan hukkuva kokonaisuus, että ei mitenkään tuotannon laatu tai esim. artistien osuudet loista, mutta hyvä ote, yritys ja kuulostaa että tästä vois tulla vielä jotain jos kehittää eteenpäin. (Osasyy mun innottomuudessa voi tietysti olla, että oon niin vaativakorvainen just tän tyylin tuotoksille.)

Yleisesti tyylissä on kyllä siis otetta haussa. Jostakin kenties tahattomasta koomisuudesta(!) pitäis vaan ensin päästä eroon mielestäni. Englannin lausuminen on hyvin ulkomaalaisen kuulosta kummallakin artistilla (omilla tavoillaan kai), näin mainintana... onko hyvä tai huono, en osaa sanoa. Huomio vain.

Biisistä tuli kaikkiaan vähän vaisuhko ja latteahko yleisfiilis läpi joka häiritsi, että olisi toivonut vähän pitemmälle vietyä ja hiottua settiä.

Teknisiä asioita... Basso miksaus vaatis esim. selkeesti jos kaupalliseen huipputasoon tähtää. Jotain outoa prujahdusta tulee aika ajoin ja muutenkin miksissä ei oikein tunnu olevan sellasta ytyä. Varsinkin kun ilmeisesti tarkoitus on ollut tehä sellasta hottia matskua ja monet saundivalinnat ja yleistyyli on sellanen, että iskevyyttä on selkeesti haluttu... niin siinä mielessä tää vähän nyt valitettavasti jätti mut kylmäksi.

Sorry, en dissaa vaan toivon parasta jatkoa ja menestystä teille mutta... näin kun annan mahdollisimman rehellistä, suorasanaista ja vilpitöntä kommenttia, jota varmaan haluatte saada.

Että ootan mielenkiinnolla mitä jatkossa teiltä tulee! Tää ei ihan ollut vielä mikään hitti ainakaan mun mielestä, mutta tsemmiä jatkoon! =) Ehostusta vaan nyt otteeseen!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat