Darker Day by Day

4:04
6.75   158 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
Hukutus 17.08.2022
En ole aivan varma mitä tässä tavoitellaan, soundimaailma ok, mutta omanlainen painostava haunting maailma kai haussa mutta ei ihan osu maaliin.
0   +1 +2
 
7
Hyvä kitara intro. Lauluista ottaisin ehkä kaikua hieman pois, laulut kyllä sinänsä ihan hyviä ja tunnelmallisia. Olisin ehkä kaivannut sellaista räjähtävää meininkiä johonkin kohtaan biisiä.
0   +1 +2
 
8
Felix N 20.02.2015
Tiukkaa riffiä ja minusta tuo kuoromainen lähestymistapa lauluihin on hyvä, pienistä hämmingeistä huolimatta. Kun tällaiseen tanakkaan metalliin yhdistää tuollaista moniäänistä kuorolaulua, niin mukavan eeppinen ja harras on tunnelma. Harmi, että biisin rakenne on hieman sekava, kun biisin jälkimmäinen kaksi minuuttinen on pelkkää progejammailua. Mukava olisi ollut, jos tuohon kuoroon olisi palattu vielä loppupuolella. Tyylillisesti pidin kyllä kappaleesta.
0   +1 +2
 
6
Akeli 04.04.2014
"Kuorot" kuulostaa kyllä melko huonolta. Todella epävireessä ainakin, hyi. Kitarasoundi kuulostaa aika ysärituhnulta. Ylipäätään melko mälsä kappale. Kolomen ja puolen minuutin kohdalla alkava rumpukomppi on vaan yksinkertaisesti typerä. Kuulostaa äkkiseltään siltä kuin se olis soitettu aivan päin vittua. Hetken tarkastelun jälkeen tajuaa, että hyvin se on soitettu, se on vain suunniteltu päin vittua. Kokonaisarvosana napsahtaa sinne seiskan huonommalle puolelle. Biisissä ei ollut mitään hyvää, sentään soittopuoli pelastaa tämän teoksen huonommalta arvosanalta. Sitten vaan säveltämään parempia biisejä
0   +1 +2
 
Kostiainen 06.12.2013
Vitun siisti riffi. Säkeistössä mennäänkin tummempiin tunnelmiin. Lauluosuudet ovat omaperäisesti toteutettu.
0   +1 +2