Ovi pt.1

Epähissi | 15.08.2005 | --
9:38

Hulluus.

8.25   992 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

rumpuelain 24.02.2007
Alku oli loistava, mutta loppu oli hieman pettymys.
0   +1 +2
 
Loistavaa, upeata. Kaverit luulevat että ihan tosissamme tällaista väsätään :)
0   +1 +2
 
musicman85 31.03.2006
Joo mut kyl mie ainaki oon ollu aina ihan maan pinnalla enkä missään pilvissä ja sienissä niinku eräs nimeltä mainitsematon henkilö. Että siinä suhteessa tämä poju epäonnistui elämäntehtävässään.

En ole muuten koskaan saanu keltään läheskään yhtä asiantuntematonta ja selvästi vain vittuilevaa kommenttia. Muka "rehellistä", hah. Kaukana siitä. Onneksi mikseri on pullollaan rehellisiäkin kommentin antajia, jotka osaavat jopa perustella jos ja kun biiseissä on jotain parannettavaa. Ei voi kun nauraa tämän pojun "rehellisille" kommenteille. Tämä poju näyttää rakastavan copypastea koska monet hänen kommenttinsa ovat samanlaisia.
0   +1 +2
 
HeartlessLeper 31.03.2006
no eihä se suutu ku me vaan "palautetaan se maanpinnalle", niinku se teki meille.
0   +1 +2
 
musicman85 31.03.2006
tolle repesin. mut eiköhän lopeteta tää kommentointi ettei tää poju oikein suutu meille?
0   +1 +2
 
HeartlessLeper 31.03.2006
lyssnaminmusic.se
0   +1 +2
 
musicman85 31.03.2006
Taas on tullut aika arvostella viikon mikseri.net syndrooman uhri.

heh. onpa asiallinen toi edellinen kommentti. todellakin samaa mieltä Broken_heartin kanssa. Mutta pieni lisäys tuohon South park bändi ideaan. ottakaa myös se opettaja ja herra hattu mukaan bändiin niin saatte lisää miesfaneja, joita teillä varmasti ruotsin puolella riittää.

Sitten itse biisiin. En tiedä voiko tätä sanoa edes tekotaiteelliseksi paskaksi. Tämä on jotain vielä kehnompaa. Tämä on kuin huono kuunnelma jota voisi suositella ruotsalaisille. Vai että "paahtoleipää ja juustopalloja". Kyllä ne hyviä ovat mutta tämän biisin jälkeen kierrän paahtoleipä ja juustohyllyt kaupassa kaukaa, sillä ne muistuttavat liikaa tästä huonosta "musiikista".

En tiedä kannattaisko sinun perustaa vaikka sellainen nettisivusto tyyliin www.kuunnelmiaruotsala.... Voisit keskustella siellä sielunkumppaneittesi ja hengenheimolaistesi kanssa.

"Sanoituksista" sen verran että jopa ruotsalainen Gunther tekee parempaa lyriikkaa. Selität aina kommenteissas CMX:stä ja muista hyvän lyyrikan taitavista bändeistä. Silti jäät itse näin alhaiselle tasolle lyyrikassasi. Jos yrität olla jotenkin erikoinen ja omaperäinen niin ei tämä sitä ole. Ja kaikenlisäksi tässä on myös kielioppivirheitä. Kannattaisiko ottaa se aapinen käteen ja lukasta vaikka vessassa käydessä sitä aina ja miettiä uusia sanoituksia. Kyllä huomattavasti taso nousisi.

Luulet varmasti olevasi itse täydellinen ihminen ja muusikko mutta voin sanoa että olet alhaisemmalla tasolla kun vasta-alkajat musiikin saralla. Mutta eiköhän se siitä poju lähde menemään kun kasvat vielä isommaksi ja kokemusta tulee elämässä enemmän. Tsemppiä elämässäsi. Jatkahan tuota filosofian lukemista muuten. Keep on progein'. Faniutuminenkin oli aika lähellä mutta tää ei nyt vaan ollu musiikkia.
0   +1 +2
 
HeartlessLeper 30.03.2006
Ja ikä oli?
Tässä olla lapsen tasolla kyllä aika lahjakkaasti.
Minunkin piti polvilleni mennä ja alkaa jokeltamaan ja alkaa imemään tuttia niin pääsin tasollenne, mutta silti tämä kuulosti erittäin irvokkaalta.

Minä kun olen aina luullut, että tuollaiset keharit kuuluisivat jonnekkin erityishoitoon syömään nappeja eikä heidän saisi juosta vapaana saastumassa ympäristöä.
Maailmassa on muutenkin kaikkia tolloja mutta tämä jo menee yli ymmärryksen.

Olisihan se hienoa jos teidänlaisiltanne kuulisi jotai helvetin hienoja rakkausballadeja taikka edes musiikkia. Siinä vaiheessa nauraisi että helevetti soikoon, vammaset tekee musiikkia!! Sitte siitä kirjotettaisiin paikallisiin lehtiin ja kaikki ihastuis teihin... Teidän pitäis perustaa bändi South Parkin Timmyn kanssa. Oletteko harkinneet?

Nään jo silmissäni kuinka teinitytöt mustissa vaatteissaan kyyneleet valuen laulaa mukana tätä teidän ovi biisiä ja tulee pyytämään nimmareita jälkikäteen.
0   +1 +2
 
musamiehellä sana hallussa :D
0   +1 +2
 
10
,.,.,. 12.11.2005
tämähän on ihan sairasta ettäs kehtaatte heheh... ei vaan ihan sairaan helmi mekin voitais pekan kaa tehä yks tämmönen biisi taino en tiä voiko tätä sanoo biisiks mutta kumminkin.. ei muutakun lisää vaan noita niin johan lähtee
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat