Dragon's Dream

Electron | 17.09.2005 | Spacesynth
5:01

Composed and produced by Jone Sallanen & Sakari Törmänen

8.91   9407 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Andy Livid 10.10.2006
Ei voi muuta sanoa kuin että upeaa! Miksen mä ole tätäkään kuunnellu aikaisemmin? Mahtimeininki ja oikealta vuosikymmeneltä. Herkullisen hidas tempo biitillä, se oikein vääntää veistä vatsassa, joka tässä tapauksessa koetaan hyväksi asiaksi. :) Soundit ovat kirkkaat kuin keväiset purot.
+2   +1 +2
 
Aurisgale 25.04.2006
Piti tulla kuuntelemaan tätä ihan pitkästä aikaa=) Tätä biisiä on kyllä jaksanut kuunnella pidempäänkin, vaikka en ole ollut koskaan suurin 80-luvun synäsoundien ystävä. Melodiat ovat pehmeitä ja taustanmatot hyväilevät juuri niinkuin pitää. Miksaus ja muu tuotanto ei käy missään vaiheessa korvaan. Bassline rullaa tyylilleen uskollisesti, mutta itse biitti voisi olla vivahteikkaampi, mutta silloin se toisaalta voisi viedä taas huomioita liikaa muilta hyviltä soundeilta.

Lopussa on miellyttävä synä+piano arppi yhdistelmä (olihan se alkupuoliskollakin)... Kaiken voi yleensä tehdä paremmin, mutta ei kyllä tämän soundeja voi paljoa enää parantaa. Huolellista sävellystyötä. Huilumainen pääsoundi on erittäin viehättävä. Niin... pitää vielä mainita, että tässä on osattu käyttää tilaa aivan loistavasti... tilantuntu on suuri ja kaikki toimii harmonisesti yhdessä. Biisistä tulee heti mielikuva suurista luolista, jotka kimaltelevat kristallisesti tms. Pro-soundi^^

Jonelle terkkuja;)
+2   +1 +2
 
9
toweri 04.04.2006
Kyllä tässä on Space (se alkuperäinen Ranskalainen) sekä Jan Hammerin - EI Jarren! - Miami Vice ihan tarkkaan kuunneltu...
Näin vuoden -77 Space-fanina täytyy kyllä sanoa, ettei Teillä kyllä mitään hävettävää ole...!
+2   +1 +2
 
sumuhenkilö 24.01.2006
Hienosti hallittu viipyilevä meininki! Vaatii näkemystä ja rakkautta tähän touhuun, että tällaisen pelkistetyn eteeriseikkailun saa näin mainiosti rullaamaan. Tämä toimii!
0   +1 +2
 
8
Tunnelmallinen, rauhallinen ja muutenkin todella hieno kappale, mutta rummut hyökkää liikaa päälle! Niitä vois säädellä hieman pienemmälle! =/
0   +1 +2
 
8
paavi 31.12.2005
biisistä tulee mieleen Jean Michel Jarren Miami Vice biisi.. mahtavaa fiilistelyä!
0   +1 +2
 
spiritworld 22.09.2005
Jos on kuullut kaikki muut tämän sivun biisit, ei tästä jaksa enää paljoa innostua. Ei tää huonoa ollut, päinvastoin ihan piristävä/kepeä biisi ja laatutyötä.
0   +1 +2
 
9
FLUX 17.09.2005
Tyylikästä, oikein osaavaa spaceilua; kaunista/rauhallista melodiaa, harmonista melankoliaa mutta hauras toiveikkuuden harso kuitenkin leijaili maiseman yllä (kauniit melodiat saivat minut näköjään sekä visualisoimaan että heittäytymään runolliseksi) :)
0   +1 +2
 
10
gerana 17.09.2005
Vui ku ihana biisi<3 Ihastuin heti alkusekunneilla kun se alkoi rauhallisella tempolla :) Ja tuo huilun omainen soundi todellakin on kaunis ja melodia sillä on lumoava. Olen kuunnellut tätä yhä uudestaan ja uudestaan läpi ja vielä jaksan. Lisää tällaista toivoisin. Olen niin kateellinen kaikille teidänkaltaisille, joilla on melodiarikkautta.
0   +1 +2
 
9
Sound Industrial 17.09.2005
Upea ! Mahtava äänimaisema, hyvä sointukulku ja melodia toimii.
Kiva fiilistely biisi, rauhallinen ja utuinen. Tykkään.
Instrumentit valittu hyvin ja muutenkin soundimaailma on miellyttävä.
Tehkääpä lisää, jooko ?
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2