Noitatunturi

20:23

Olipa kerran Noitatunturilla...

Eräs Shamaani asusteli aikoinaan Noitatunturilla ja harjoitti siellä omaa kutsumus ammattia... Eräänä päivänä yhteisön Voimattomimmat lähtivät pyytämään Shamaanilta apua, koska alueella oli liikkunut karhu joka tuntui hyvin vaaralliselta ja pelkoa herättävältä... Shamaani päätti lähteä tapamaan tätä Karhua... Ensiksi hän lentelee Annikinlammelle jossa lammen henki neuvoo häntä hänen töissään... Annikinlammen henki kertoo Shamaanille, että hänen täytyy lentää Pyhänkasteen joelle ja siellä lyödä rumpuun kolme kertaa ennenkuin lähtee kävelemään Isokurun poikki... Rummun lyönti herättää Karhun ja tällöin Karhu tietää jonkun olevan tulossa...

Isokurun ohitettua Shamaani näkee Karhun. Karhu murahtaa ja ottaa askeleen eteenpäin. Shamaani taas kutsuu voimaKoiransa ja voimaKäärmeensä apuun. Lähettää nämä karhun kimppuun ja ottaa itse askeleen Karhua kohti. Karhu jatkaa murinaansa ja hyökkää Shamaanin kimppuun. Shamaani ja Karhu jäivät ikuisesti taistelemaan tälle paikalle jota myöhemmin alettiin kutsua Karhunjuomalammeksi...

Okei okei aika nopeasti oli tarina kirjoitettu...

9.00   719 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Borborygmia 10.08.2008
Jumalauta!!! Shamaani luo kokonaisia uusia maailmoja näillä oudoilla äänimaisemillaan,,, Mukavan soljuva ja friikki biisi. Shamanistisin biisi koko tuotannosta.
0   +1 +2
 
10
makes69 27.08.2007
Ihmettä en ollut arvostellut tätä biisiä. Tää on Shamanismia.
0   +1 +2
 
eki pop 21.08.2007
Kivaa efektillä leikkimistä. En kovin pätevä ole tätä arvostelemaan, mutta omaperäisyys on arvostettavaa.Ehkä liikaa oli kaiulla leikitty, mutta jos musa nousee sielusta, niin sitähän tulee totella.Tulihan siinä tietynlaisia tuntemuksia, ikäänkuin soittimet alkoivat kinastelevaan sävyyn kesustelemaan. Vaan pitkähkö oli noitatunturi vaellus.
0   +1 +2
 
apache 20.08.2007
Hmm.. sen psykedeelisyyden bongasin, mutta missäs se genremäärityksessä kerrottu Rock sijaitsee tässä teoksessa?
En oikein osaa suhtautua tähän materiaaliin, ei tämä oikein mene taustamusiikkina, mutta vaikeaa tätä on normaalina biisinäkään kuunnella. Ainakaan kahtakymmentä minuuttia.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 20.08.2007
Aika improvisaatiohenkistä tuotantoa. Kieltämättä soundit ovat melko hämmentäviä ja kokonaisuus seikkailee aika taiteellisilla linjoilla!
0   +1 +2
 
hirvone 19.08.2007
Aikamoinen killeri tämä. Anteeksi, en jaksanut kuunnella loppuun.
0   +1 +2
 
kimkorho 19.08.2007
Psykedeliaa löytyy, sitä ei voi kiistää. Jotenkin tuntuu, että tällaiset tarinan oheen tarkoitetut (kuten päättelin biisin esittelytekstin perusteella) äänimaalailut kaipaisivat kuvan rinnalleen, kokemus jää varsin hämmentäväksi ja etäiseksi näin kuunneltuna. Jännitteet puuttuvat, kun musiikki ei kanna yksinään.
0   +1 +2
 
6
jaskak 19.08.2007
Melkoinen sekametelisoppa. On ainakin riittävästi pituutta jos ei muuta. Mulle tää ei kyllä kolahda, mutta varmasti niitäkin löytyy, kelle kolahtaa.
0   +1 +2