Through Day and Night

Ekso | 15.07.2008 | Electronic
4:07

Vaihtelevaa valssia huipentuen eeppiseen synasooloon. Olen täällä taas. B)

8.67   317 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=340478
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Raep-FIN 19.07.2008
Ei ainakaan muistuta valssia.

Äänet ovat suht passelikamaa, kevyitä, yksinkertaisia ja erottuvat toisistaan riittävän hyvin. Selvää pelimusiikkia, mieleen tulee Final Fantasy VIII ja jotkut muutkin RPG-pelit, niihin tämä olisi omiaan, tappeluihin se sijaan menisi kun rummut tulevat mukaan. Mutta, kuulostaa kuitenkin melko ammattimaiselta. Oli vähän hiljaisella, mutta ei se nyt aivan sairaasti haitannut. Kyllä sä osaat näköjään FL:ää käskyttää. Tilkan reverbiä oisit ynnänny niin olis pyöristynyt ysiin, itse näin sen puutteena tässä.
0   +1 +2
 
9
Z0mb1 16.07.2008
Tämä ei kyllä valssia ole. Mutta hyvä biisi. Kokeilevat soitinvalinnat antavat hyvää vaihtelua joilla tämä erottuu konemusiikin massasta.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 11.11.2008
On kyllä aika törkeää ääntä. Siis hyvällä tavalla, ei tää kuulosta oikein miltään muulta. On persoonallinen, hämärä visio. Tosiaan FF-assosiaatioita tuli mullekin vähän, joka ei oo ollenkaan huono.

Teknisesti tää on vielä, ömm, mitenköhän sanoisin, uupuva, ts. tekninen puoli ei vielä anna sisällölle sellaista räjähtävyyttä jota soisi, mutta se kehittynee tekemällä.

Lopun nostattelu oli potentiaalisen kiihkeä mutta olisi kaivannut dynaamista nostoa. Nyt kun volyymitaso on jatkuvasti samanlainen ja elottomuus säilyy niin jotain jää kyllä puuttumaan.

Jatka, pärähdä, intensifioidu, tee uskomattomuuksia.
0   +1 +2
 
9
Chaosworm 30.05.2009
Tulee mieleen RuneScape. RuneScapen musiikit ovat ihan mahtavia, mutta tämä on kyllä niitäkin parempi.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat