Efflorum . Infreguent beings

Efflorum | 15.08.2005 | Psytrance
7:06

year 2005 . 144 bpm

9.30   2801 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
AimoVainikainen 01.05.2006
Alku on loistava... Tajunton baseline taas ja himmee psykemeininki!! Loistavia pikkukikkoja, toimii kyllä. Kipee setti kyl. hähä mitkä kuplinnat. Bassolinja vaihtuu jammaamaan vielä lisää. Selvät ja tarkat rummut taas. Taas droppi ja noi loistavat rummut ja sitten itse koukutus haikailu-lead härväys. Sitten pököpököks.. kai ny mennää täysii ja tää mettäs perkele! Aikasemminkin kehunut jäbän meininkiä mutta tää hallittu indian spirit/aavikko leijunta meininki lyö mulle heti uuden vaihteen silmään. Makeet rutinat, hyvin taustalla. Kaunis kyl toi leadi. Perkele jäbäl taas hyvin kaikki hallussa. Ja kyllä mun mielestä tässä on hyvä ero sun ja hyvin tuotetun tusinapsyken välillä. Selvää efflorumia taas hyvin masteroituna. plussa tohon ysin päälle viel
0   +1 +2
 
8
-Joonas- 14.01.2006
"Aukikco" kommentoi mun mielestä aika osuvasti. Hyvää kamaa joka tapauksessa.. kunnon huukin kanssa vois olla pyöreempi numero :)
0   +1 +2
 
9
R:ä 16.12.2005
Mie diggaan, on tää vaan kaikesta huolimatta aika styrkkaa
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 05.10.2005
Alun puhesamplet ovat potentiaalisia mutta jotenkin heppoiset kaiut latistavat. Alun filtteröity rumpukomppi on niin soundeiltaan, efektoinneiltaan kuin rytmiltäänkin joksenkin loistava. Bassolinjassa on MUNAA. Kick potkii oikein miellyttävästi. Kakoja soundeja on sopivasti, tilantuntua luodaan huomattavasti vakuuttavammin kuin tuossa Homeworldissa, jotenkin muutenkin tuntuu paljon jykevämmältä menolta.

Kahden minuutin kohdalla alkaa sitten hahmottua se sama ongelma joka tuotannossasi yleensäkin tuntuu jättävän minut kylmäksi. Kun ei ole kunnollisia melodioita niin kaipaisi sitten rytmiikalta, stereokuvalta, kaiuilta, kaikelta mahdolliselta muulta, todella päräyttävää sisältöä. Tässä tuntuu olevan enemmän satunnaisia nesteäänihappoiluja jotka eivät sano juurikaan mitään, samanlaisia on kaikissa psykebiiseissä.

Kolmen ja puolen minuutin breikki on mukava, melodianpätkätkin toimivat. Vielä todella paljon paremmin tämä osio toimisi jos se olisi parempien osioiden ympäröimä. Neljän minuutin jälkeen mukaan tulee taas mukavia elementtejä mutta kokonaisuus ei vaan jaksa kantaa eikä pitää mielenkiintoa yllä. Lisäksi tuntuu että biisi on liian tukkoon masteroitu, soundeille ei jää enää hengitystilaa joka tekee tästä raskasta kuunneltavaa.

Tuotannollisia taitoja sinulla selvästi on, mutta minä kaipaisin kyllä sisältöihin sitä oikeasti omaperäistä asiaa, tämä ei tosiaan erotu kaikesta maailman hyvintuotetusta tusinapsykestä juurikaan.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta