Dark riffs intro & Evil Never Dies(Back To Hell)

7:37

Tämä biisi on vähän pitkä ja jos ei ole kärsivällisyyttä, teille kerrottakoon, että laulu alkaa vasta 3:30 paikkeilla, ja sen pitäis olla toistaiseksi paras versio huonouden suossa tarponeelle evil never diesille..

9.80   268 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Jucifer83 06.06.2011
KIITÄN JA KUMARRAN(jos pystyisin). Lisää tulee kohta, esimerkiksi Braindead, Bloodbath ja joistakin vanhoista niitä remakeja. Mr Ruden kanssa tapahtuva yhteisprojekti tulee sitten aikanaan, aloitamme treenaamisen nyt.
0   +1 +2
 
10
Dragonhead 05.06.2011
Ja jämäkkää riffiä heti alussa! Diskanttikitaroinnin olisi saanut ehkä jättää pois riffin loppuosasta, ainakin parissa ensimmäisessä. Jossain 2:00-> ne toimiikin jo selkeästi paremmin. Kitararaidoissa on kyllä selkeää kehitystä aiempaan nähden, ja aiemmasta progressive / flowing writing -rakenteesta poiketen biisi on rakenteellisesti helpommin sulatettavissa ihan perus rivimetallistillekin. Vokaalitarjontakin kallistelee ilmaisurikkaampaan suuntaan uusilla Attila Csihar -kurlutuksillaan. Biisin loppupuolella Vihtahäntä todellakin nostaa sitä rumaa päätänsä, ja nyt lopullisesti ja pysyvästi maan pinnalle. Kiitos, helvetti on täällä, ja minä nautin tästä yhdessä kaikkien pirulaisten kanssa! 10!
0   +1 +2